Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

En çok merak edilen aday adayı açıklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
En çok merak edilen aday adayı açıklandı
Abone ol
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Parti ve CHP’nin belediye başkan aday adaylarını kamuoyuna tanıtmasının ardından Çorlu’da siyaset çevrelerinin merakla beklediği İYİ Parti’de de aday adayları açıklanmaya başladı.
Özgür Köker 2

Bu doğrultuda Erkan Düzenli, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

1978 yılında doğduğunu ve 100 yıldır Çorlu’da yaşayan bir ailenin üçüncü kuşağı olduğunu aktaran Erkan Düzenli, “İlkokulu Çorlu Uncular Süleyman Peker İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Çorlu Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nde okudum. Ardından, Bursa Uludağ üniversitesi İktisadi ve idari bilimler fakültesi ekonometri bölümünü bitirdim. Eğitim hayatımın sonrasında vatani görevimi tamamlamak üzere Şanlıurfa ya gittim. Bu sorumluluklarımı yerine getirdikten sonra Çorlu’da iş hayatına atıldım. Akaryakıt ve gıda sektörlerini takiben, inşaat ve eğitim alanında hali hazırda iş hayatımı sürdürmekteyim. Evli ve iki çocuk babasıyım” dedi.

Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde Bismillah diyerek, Türkiye iyi olsun diyerek yola çıktık diyen Erkan Düzenli, “İyi bir ülke için, huzurlu bir toplum için, özgürlük ve demokrasi için, güçlü ve mutlu bir Türkiye için cesaret ve kararlılıkla çalışmalarımıza başladık. İYİ Parti İlçe Teşkilatında sırasıyla, Çorlu İlçe Teşkilatı Kurucular Kurulu Üyeliği , Eğitim Kültür ve Sanattan Sorumlu Başkan Yardımcılığı ve sonrasında Teşkilattan Sorumlu Başkan yardımcılığı görevlerini yürüttüm. 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde, Çorlu ilçesi Belediye Başkan Aday Adaylığı için, beraber yola çıktığımız kıymetli arkadaşlarımın ve ailemin destek ve teşvikleri ile belediye başkanlığı aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım” diye konuştu.

Erkan Düzenli açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Ben Erkan Düzenli olarak; dürüstlük, kararlılık ve sonsuz hizmet aşkı ile Allah nasip ederse, bu görevi icra edeceğime huzurlarınızda şimdiden söz veriyorum. Başarılı belediyecilik için yetkin ve çalışkan kadrolara, iyi kadrolara ihtiyaç olduğunun sonuna kadar bilincinde olduğumu bilmenizi isterim.”

Çorlu halkına mesajı olduğunu da sözlerine ekleyen Düzenli, “Yenileneceğiz, güçleneceğiz, mutlu bir ilçe olacağız, Çorlu iyi olacak” şeklinde konuşarak açıklamasını tamamladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu TSO Yeniden A SınıfıÖnceki Haber

Çorlu TSO Yeniden A Sınıfı

İşçi servisleri çarpıştı: 24 yaralıSonraki Haber

İşçi servisleri çarpıştı: 24 yaralı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar