Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ'da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ'da
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da Hükümet Caddesi'nde düzenlenen mitingde konuştu.
Özgür Köker 2

CHP'li belediyelerin idare ettiği illerde vatandaşların hizmetlere ulaşmakta zorlandığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçim yenilgisinde tüm faturayı '13'üncü Cumhurbaşkanımız' diyerek yere göğe sığdıramadıkları Bay Kemal'e kestiler. Beceriksizlik, iş bilmezlik bunları öyle bir esir almış ki nereye ellerini atsalar orası çöküyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tekirdağ Mitingindeki konuşmalarından...

▪Önümüzdeki 50 gün boyunca her zamankinden çok daha fazla çalışacağız. Başkalarının fitne girişimlerine karşı kimseyi ötekileştirmeyeceğiz.

▪Kutuplaştıranlardan değil, kucaklaştıranlardan olacağız. Gerilimi körükleyenlerden değil, kardeşliği savunanlardan olacağız. Hiçbir ayrım gözetmeden milletimizin tüm fertlerini bağrımıza basacağız.

▪Türkiye Yüzyılı'nın inşası için gece-gündüz demeden çalışırken; hiçbir engelin bizi yolumuzdan alıkoymasına izin vermeyeceğiz.

▪Dün, Küçükçekmece Belediye Başkan Adayımız Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları esnasında gerçekleşen menfur olayı bir kez daha lanetliyorum. Saldırıda yaralanan vatandaşımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. İstanbul Emniyetimiz ve İstanbul Başsavcılığımız gerekli tahkikatı titizlikle yürütmektedir.

▪Türkiye’nin, her ne surette olursa olsun, bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle, suç şebekeleriyle, çetelerle, şehir eşkıyalarıyla, milletimizin canına ve malına kast eden tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.

▪Bu vesileyle dünkü hadise sonrasında farklı mecralardan "geçmiş olsun" dileklerini ileten tüm siyasi parti genel başkanlarına teşekkür ediyorum. Siyaset kurumunun bu konudaki hassas ve sorumlu tavrını, demokrasimiz adına takdirle karşıladığımızı burada tekrar ifade etmek istiyorum.

▪Yine bu vesileyle dün geçirdiği elim bir trafik kazası sonrası vefat eden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı kardeşime Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Fatma Sevim kardeşimizin ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Müge Yıldız Topak Cumhur İttifakı Ergene Belediye Başkan AdayıÖnceki Haber

Müge Yıldız Topak Cumhur İttifakı Ergene...

CHP’nin Çorlu Adayı Ahmet Sarıkurt OlduSonraki Haber

CHP’nin Çorlu Adayı Ahmet Sarıkurt Oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar