Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Çorlu’nun Düşman İşgalinden Kurtuluşu: 1 Kasım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çorlu’nun Düşman İşgalinden Kurtuluşu: 1 Kasım
Abone ol
Çorlu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü Atatürk Anıtı ve Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı.
Özgür Köker 2

Kutlama programı Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı. Çorlu Belediye Başkanlığı çelenginin Atatürk Anıtı'na sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Çelenk sunma törenine Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yücel, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, resmi kurum ve siyasi parti temsilcileri, askeri erkân, gaziler, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Atatürk Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından 1 Kasım Çorlu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü kutlamaları yağışlı hava nedeniyle, Çorlu Belediye Binası’nda bulunan Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde düzenlenen etkinlikler ile devam etti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı.

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yücel, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, resmi kurum ve siyasi parti temsilcileri, askeri erkân, gaziler, vatandaşlar ve basın mensuplarının katıldığı kutlama programında Başkan Sarıkurt'un konuşmasının ardından Çorlu Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu tarafından kurtuluş temalı koreografi sahnelendi. Program Uncular Süleyman Peker Ortaokulu ve Hanife-Şefik Celep İlkokulu öğrencilerinin okuduğu şiirler ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Velimeşespor Niğde’den Galibiyetle DöndüÖnceki Haber

Ergene Velimeşespor Niğde’den Galibiyetl...

Şafak Baskını: 13 GözaltıSonraki Haber

Şafak Baskını: 13 Gözaltı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar