Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Çorlu’da gazetecilerden 24 Temmuz kutlaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çorlu’da gazetecilerden 24 Temmuz kutlaması
Abone ol
Çorlu’da kurulu bulunan sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Çorlu Gazeteciler Derneği ev sahipliğinde bir dizi etkinlik düzenlendi.
Özgür Köker 2

İlk etkinlik Çorlu Vergi Dairesi mevkiinde Dumlupınar Caddesi üzerinde yer alan Bambini Kafe’de gerçekleştirilen sabah kahvaltısı ile başladı. İlk olarak kahvaltıda bir araya gelen Çorlu Gazeteciler Derneği üyesi gazeteciler daha sonra Atatürk Meydanı’na geçti.

 

Çorlulu Gazetecilerden Atatürk Anıtı’na 24 Temmuz çelengi

 

  Çorlu Gazeteciler Derneği öncülüğünde bir araya gelen gazeteciler 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının 110. Yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

 

  Çelengin anıta sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine binaen kısa bir konuşma gerçekleştiren Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, “24 Temmuz Basından sansürün kaldırılışının yıl dönümü ve basın bayramı dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da bir araya geldik. Son dönemde basın üzerindeki sansür konusundaki gelişmeleri tüm meslektaşlarımız son derece iyi biliyor ve yakından takip ediyor. Bu nedenle bu konuyu takdirlerinize bırakıyoruz.  Bilindiği gibi ülkemizde medya sektörüne genel olarak baktığımızda, basın özgürlüğünden çalışma koşullarına, mesleki standartlardan elektronik haberciliğe kadar bir dizi sorunun acil çözüm beklediğini görmekteyiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlemiş olduğumuz kahvaltı organizasyonu ve çelenk sunma törenine katılım gösteren tüm gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Unutulmamalıdır ki; özgür ve tarafsız basın hepimizin güvencesidir” dedi.

Atatürk Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunumunun ardından gazeteciler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Mandalı Yaz Spor Okulu Kurslarını Ziyaret EttiÖnceki Haber

Başkan Mandalı Yaz Spor Okulu Kurslarını...

AK Parti Yönetiminin İstifası AlındıSonraki Haber

AK Parti Yönetiminin İstifası Alındı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar