Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Çorlu TSO’dan Mesleki Eğitime Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çorlu TSO’dan Mesleki Eğitime Destek
Abone ol
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın bölgedeki imalat sanayinde mesleki eğitimin geliştirilmesi ve mevcut eğitim ortamlarının güncellenmesi amacıyla hazırladığı 3 proje Trakya Kalkınma Ajansı’ndan destek almaya hak kazandı
Özgür Köker 2

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksekokulu, Çorlu Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklığında hazırladıkları 3 projenin bölgenin imalat sanayine ve bölgedeki nitelikli istihdamın artmasına katkı sağlayacağını vurguladı.

Çorlu TSO, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksekokulu, Çorlu Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ortak hazırladığı 3 proje bölge imalat sanayine ve bölgedeki nitelikli istihdamın artmasına katkı sağlayacağını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan: “Toplam bütçesi yaklaşık 771 bin 596 TL olan 3 projemiz Trakya Kalkınma Ajansı’ndan destek almaya hak kazandı. Okullarımızda özellikle yeni atölyelerin oluşturulması, sanal gerçeklik ile modellemeler yapılması ve Mesleki Kariyer Merkezleri oluşturulması amacıyla ortaklaşa hazırladığımız 3 projemiz ile bölgedeki eğitim kalitesinin artırılması ve üye firmalarımıza nitelikli ara eleman yetiştirilmesine katkıda bulunacağız. Bu projeler Odamız için büyük bir övünç kaynağı olacaktır. Eğitime desteğe hız kesmeden devam etmeyi planlıyoruz. Bu projeler kapsamında okullarımızda yeni modern atölyeler kurulacak ve günümüz teknolojisinde kullanılan en üst donanımlar ile öğrencilerimiz eğitim alacaklardır. Bu vesileyle bölgemizde çok daha nitelikli personeller yetişecek ve firmalarımıza, bölgemize ve ülkemize hizmet edeceklerdir. Ayrıca kurulacak olan kariyer merkezleri ile öğrencilerimizin meslek seçimlerinde niteliklerine göre tercih yapma imkanları sağlanacak ve mesleki yeterlilik ve belgelendirme hususlarında da hem öğrencilerimize hem de firmalarımıza yardımcı olacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Albayrak’tan Saray ve Kapaklı ZiyaretiÖnceki Haber

Başkan Albayrak’tan Saray ve Kapaklı Ziy...

Tekirdağ BŞB Başkanı Albayrak’tan Çorlu TSO’ya ziyaretSonraki Haber

Tekirdağ BŞB Başkanı Albayrak’tan Çorlu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar