Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Çorlu TSO’da Beyaz 8, Kırmızı 3, Turkuaz 3 Sarı 1

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çorlu TSO’da Beyaz 8, Kırmızı 3, Turkuaz 3 Sarı 1
Abone ol
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda 16 meslek komitesinden üyeler sandık başına giderek komite üyelerini belirledi. 5 bini aşkın üyesi bulunan Çorlu TSO’da yaklaşık 3 bin kişi sandıklara giderek oyunu kullandı ve seçimini yaptı.
Özgür Köker 2

Adaylardan İzzet Volkan tek liste ile çıktı

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan adayı olduğunu açıklayan İzzet Volkan seçimlere Volkan Trakya adlı şirketi ile 7. Komiteden katıldı. Tek liste ile gidilen son derece rahat bir komite seçimi geçiren başkan adayı Volkan ismini Çorlu TSO’nun yeni meclis üyeleri arasına yazdırdı.

Engin Adıgüzeloğlu 2 oy farkla kazandı

Doktor 83 Tarım Ürünleri adlı şirketiyle seçimlerde yer alan Engin Adıgüzeloğlu ve ekibi 119 oyla seçim kazandı. Rakip liste ise 117 oyda kaldı. Böylece Engin Adıgüzeloğlu bir kez daha Çorlu TSO’nun meclis üyesi olarak seçilmiş oldu.

İbrahim Gönül’ün sandığından beraberlik çıktı

Çorlu TSO’nun yönetim kurulu başkanı olan ve yeni dönem için yeniden aday olduğunu açıklayan İbrahim Gönül 1 nolu meslek komitesinden seçimlere katıldı. Seçimde kırmızı liste ile yer alan İbrahim Gönül için zarflardan 49 kırmızı oy pusulası çıktı. Beyaz listeye 51 pusulanın çıktığı seçimde beyaz listelerden birinde ilk sırada yer alan adayın ismi çizilerek yerine İbrahim Gönül yazılmasından ötürü oy sandık kurulu kararı ile İbrahim Gönül ismine sayıldı ve böylece 50 – 50 eşitlik ortaya çıktı.

Kesin olmayan geçici sonuçlarda 1 nolu komitenin seçim sonuçlarının 50 – 50 olarak açıklanması nedeniyle 45 meclis üyesinden 44’ü belli olurken 1 meclis üyesinin Haşim Yiğit mi İbrahim Gönül mü olarak 2 Nisan 2018 Pazartesi günü Çorlu İlçe Seçim Kurulu’nun vereceği kararın ardından belli olacak.

16 Komiteden 15’inin seçim sonuçları belli oldu ve açıklandı

Buna göre sonucu açıklanmayan 1. Komite dışında 2.,3., 5., 7., 9., 10., 13. ve 14. komitelerde beyaz listeler ipi göğüsleyen ekipler oldular.

Tek liste ile gidilen 4 nolu sandıkta sarı liste, 6., 11. ve 12. Komitelerde kırmızı liste, 8., 15. ve 16. Komitelerde ise kazanan turkuaz liste ile seçimlere katılan ekipler oldular.

Çorlu İlçe Seçim Kurulu’nun 1. Meslek Komitesi’ndeki seçim sonuçlarını da ilan ederek kazanan meclis üyesini açıklamasının ardından tüm meclis üyeleri belirlenecek ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetim kurulu üyeleri, yeni yönetim kurulu başkanı ve yeni meclis başkanı belli olacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ Muhtarlar Derneği’ne ZiyaretÖnceki Haber

Tekirdağ Muhtarlar Derneği’ne Ziyaret

Yaşamak Nazım Gibi Tiyatro Oyunu Hayrabolu'daSonraki Haber

Yaşamak Nazım Gibi Tiyatro Oyunu Hayrabo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar