Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Çorlu İftar Sofralarında Buluşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çorlu İftar Sofralarında Buluşuyor
Abone ol
Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemekleri bu yıl da devam etti.
Özgür Köker 2

Çorlu Belediyesi, her yıl binlerce vatandaşın katıldığı iftar sofralarında paylaşmanın mutluluğunu yaşatmaya devam etti. Her akşam farklı bir mahallede düzenlenen iftar yemeklerinde tüm Çorlu halkı bir araya gelerek orucunu açtı.

Binlerce Çorlulu İftar Sofralarında Bir Araya Geldi

Birlik, beraberlik ve hoşgörü ayı olan Ramazan'ın bereketiyle kurulan iftar sofralarında binlerce Çorlulu bir araya geldi ve Ramazan’ın sevincini birlikte yaşadı.

Ramazan ayının ilk gününden bu yana sırasıyla Çorlu Belediyesi Aşevi ile Önerler, Türkgücü, Hatip, Reşadiye, Kazımiye, Nusratiye, Rumeli, Hıdırağa, Cemaliye, Kemalettin, Silahtarağa, Seumen, Deregündüzlü, Yenice, Maksutlu, Esentepe, Hürriyet, Muhittin, Alipaşa, Zafer, Cumhuriyet, Havuzlar, Şahpaz, Sarılar, Şeyhsinan ve Çobançeşme Mahalleleri’nde düzenlenen iftarlara Çorlu halkı yoğun ilgi gösterdi.

İftar yemeklerine Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.

‘Halkımızla Bir Aradayız’

Ramazan geleneğini yaşatmak amacıyla Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeklerine katılan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt halk ile bir arada orucunu açtı. Başkan Sarıkurt, “Dayanışma ve yardımlaşma duygularının pekiştiği bu mübarek Ramazan ayında halkımızla birlikte olmaktan çok mutluyuz. Her akşam bir mahallede düzenlediğimiz iftar yemeklerimize halkımız yoğun ilgi gösterdi. Ramazan ayının sevincini, huzurunu, idrakını halkımızla birlikte yaşadık. Hep birlikte nice Ramazan’lara erişmek dileğiyle” dedi ve tüm Çorlulular’ı 1 Haziran Cumartesi akşamı Çorlu Belediyesi önünde (Cumhuriyet Meydanı) düzenlenecek son iftar yemeğine davet etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Gerlovolular Derneği Başkan Yüksel’i Ziyaret EttiÖnceki Haber

Ergene Gerlovolular Derneği Başkan Yükse...

Emine Penbeten Adal Anaokulundan Anlamlı SergiSonraki Haber

Emine Penbeten Adal Anaokulundan Anlamlı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar