Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt,”Gelecek Biziz, Biz Geleceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, parti binasında düzenlenen toplantıda parti yöneticileri ve üyelerine teşekkür etti. Sarıkurt, “Gelecek biziz, biz geleceğiz” dedi.
Özgür Köker 2

CHP Çorlu İlçe Örgütü binasında düzenlenen toplantıda konuşan Ahmet Sarıkurt, “Öncelikle altı oklu bayrağının altında siyaset yapmaktan gurur duyduğum, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran, kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Parti’mizin şahsımı Çorlu Belediye Başkan adayı olarak belirlemiş olmasından dolayı onur ve şeref duyduğumu belirtmek isterim. Bizi bu göreve layık gördükleri ve memleketimize olan borcumuzu ödeyebilme fırsatı verdikleri için genel merkezimize, üzerimizde emeği olan tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen tüm partililerimize ve Çorlu halkına yürekten şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Sizlerin desteği ile Çorlu’muz için canla başla mücadele edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın diyen Başkan Sarıkurt, “An itibariyle herkesin ‘İyi ki Çorlu’da yaşıyorum’ diyeceği bir Çorlu için ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine ve Cumhuriyet değerlerine bağlı bir şekilde çalışmalarımıza başlıyoruz. Çorlu’muz için yeni projelerle ve yeniliklerle halka hizmet için geliyoruz. Ayrıştıran değil birleştiren olacağız. Geleceğe hep birlikte daha güçlü adımlarla yürüyeceğiz” diye konuştu.

Biz olunca sevgi olur, saygı olur, birlik olur, çözüm olur, kardeşlik olur demiştik diyen Sarıkurt, “Şimdi hep birlikte biz olma zamanı. Çorlumuzda vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla, sürdürülebilir politika ve projeler üreten, kentin tarihi, coğrafi, sportif ve kültürel zenginliklerinin gözetildiği, güçlü sanayisi ile çevreye duyarlı ekonomik kalkınmaya katkı sağlayacak bir belediyecilik için kolları sıvıyoruz. Yeni dönemde de, Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet değerlerine bağlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Toplumun her kesimine ayrım gözetmeksizin hizmet götürmeyi sürdüreceğiz. Sosyal belediyecilikte herkesin parmakla gösterdiği bir belediye olacağız. Kurum içi ve kurumlar arası iletişimi güçlü, insana, doğaya ve tüm canlılara saygılı olmaya devam edeceğiz. Gelişen ve kendini yenileyen belediyecilik anlayışıyla kaynakları bilimsel ve doğru kullanacağız.    Sevgi ve saygıya dayalı ekip ruhuyla çalışarak, dezavantajlı grupları önemsemeye devam edip onları asla yalnız bırakmayacağız.             Tarihi ve kültürel değerlere bağlılık belediyecilik anlayışımızda olmazsa olmazlarımızdan olacak. Ayrıca Kadınlarımızın, gençlerimizin kendilerini özel hissedecekleri projeleri hep beraber üreteceğiz. Özetle artık tek gayemiz Çorlu’muza hizmet etmek olacak. Sadece Çorlu’da değil, Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde ve büyükşehirde sandıklardan zaferle ayrılacağımızdan ve 12-0’ın devamından da hiç şüphemiz yoktur.  Bu vesileyle büyük fedakarlıklar ederek altı oklu bayrağımız ve Çorlu’nun geleceği için çalışan, vatandaşlarımızla bir araya gelip onların sorunlarını dinleyerek ortak olan, aday adayı tüm arkadaşlarımızı ve onlara gönül verenleri de kutluyorum. Bundan sonra da hep birlikte, omuz omuza daha güzel bir Çorlu için mücadele edeceğimize inanıyorum. Artık sen ben yok. Biz varız. Çünkü gelecek biziz, biz geleceğiz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Ergene İlçe Başkanı Belli OlduÖnceki Haber

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Belli Oldu

Albayrak’a İlk Tepki PartililerindenSonraki Haber

Albayrak’a İlk Tepki Partililerinden

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar