Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

CHP Ergene Başkan Adayı Mehtap Tural, “Atatürk’e ve CHP’ye borçlu hissediyorum”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Ergene Başkan Adayı Mehtap Tural, “Atatürk’e ve CHP’ye borçlu hissediyorum”
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkan adayı Mehtap Tural, ilçedeki basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya gelerek adaylığı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.
Özgür Köker 2

  8 Kasım 1 Aralık tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan CHP Ergene İlçe Başkanlığı seçimi için adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Mehtap Tural, ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tural, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir ferdi olarak Al Bayrağımızın dalgalandığı bu güzel vatanda altı oklu bayrağın altında siyaset yapmaktan onur ve gurur duyduğumu ifade etmek isterim. Bildiğiniz üzere Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kuruluşun ve kurtuluşun partisinde bugün karşınızda Ergene İlçe Başkan Adayım. Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmadım ve de ayrılmayacağım. Ayrıştıran değil birleştiren bir ilçe başkanı olacağım. CHP’nin bayrağının en yükseğe taşımak için var gücümle çalışacak ve iyi bir ekip anlayışı ile çalışacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan bir kadın olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’e ve CHP’ye kendimi borçlu hissediyorum. Bugünlerde olmamızın sebebini Atatürk’e borçluyum. Ailem ve partimle birlikte istişare yaparak böyle bir yola çıktım.”dedi.

“İlk işim partiye bina ve araç kazandırmak olacak”

Üyelerin takdiri ile göreve gelir gelmez ilk işinin partiye yeni bir araç ve yeni bir bina kazandırmak olduğunu ifade eden Tural, “ Özellikle de kadınlardan yoğun bir talep oldu ve ben bu yolda CHP Ergene İlçe Başkanı olarak varım diyorum. Başkan olduğumda da kadınlarımızla, gençlerimizle ve partililerimiz ile yolumuza çok güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Bölgemizde kadın siyasetçilere ihtiyaç var. Her gün yoluma büyüyerek, yanıma insanlar katarak ve heyecanlı bir şekilde devam ediyoruz. Ben siyasetçi bir babanın kızı olarak yetiştim ve her zaman da siyaseti takip etmişimdir. İlçe Başkanı olduğumda ilk işim ise üyelerimiz ile görüşerek partimizden beklentilerini sorarak sorunların üstesinden beraber geleceğiz. İlçe Başkanı olduğumda CHP’nin İlçe Başkanlığı binasını ulaşılabilir bir yere taşımak olacak. Orada da her gün yeni projeler ve çalışmalar üreteceğiz. Şu an bizim ilçe örgütümüz olarak araç sıkıntımız var. Bir kampanya düzenleyerek ilçe örgütümüze bir araç kazandırmayı düşünüyorum. Ayrıştırıcı bir yapıya sahip olmayacağız. İlçe örgütümüzde bir çeşit kutuplaşmalar var. Ben ilçe başkanı olduğumda kimse birbiriyle çatışmayacak ve kesinlikle böyle bir şeye izin vermeyeceğim” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Moskova’da Cumhuriyet CoşkusuÖnceki Haber

Moskova’da Cumhuriyet Coşkusu

Zehirleyen ıspanak Tekirdağ’a da sıçradıSonraki Haber

Zehirleyen ıspanak Tekirdağ’a da sıçradı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar