Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

CHP Çorlu’da sandık başına gidiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Çorlu’da sandık başına gidiyor
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü yeni dönemde görev alacak ilçe başkanını belirlemek için sandık başına gidiyor. Tüm mahallelerde gerçekleştirilecek seçimlerde önce üyeler oy kullanıp ilçe delegelerini belirleyecek ardından delegeler yeni ilçe başkanını seçecek.
Özgür Köker 2

Kırmızı liste ile seçime katılacak olan mevcut başkan Özgür Ertaş dışında mavi liste ile Doğukan Dağ, beyaz liste ile Yıldıray Arıcı ve kırmızı-beyaz liste ile Engin Anıl’ın başkan adayı olarak yer alacağı ile başkanlığı seçimlerinde delege seçimleri 23 Kasım 2019 tarihinde başlayacak ve 30 Kasım 2019 günü yapılacak seçimlerle sona erecek.

Açıklanan takvime göre 23 Kasım 2019 Cumartesi günü Çorlu Belediyesi Düğün Salonu’nda Şeyhsinan, Havuzlar, Hatip, Önerler, Yenice, Hıdıarağa, Nusratiye ve Sarılar Mahallelerinin seçimleri yapılacak.

24 Kasım 2019 Pazar günü ise Çorlu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Çobançeşme, Rumeli, Kemalettin, Cemaliye, Cumhuriyet ve Silahtarağa Mahallerinin seçimi yapılacak.

25 Kasım 2019 Pazartesi günü yine belediye düğün salonunda Maksutlu, Şahpaz, Deregündüzlü, Türkgücü ve Seymen mahallelerinin delege seçimleri yapılacak.

29 Kasım 2019 Cuma günü sadece Çorlu’nun en kalabalık mahallesi olan Muhittin Mahallesi’nin delege seçimlerinin yapılacağı CHP seçimleri, 30 Kasım 2019 günü Çorlu Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılacak olan Reşadiye, Esentepe, Alipaşa, Kazımiye, Hürriyet ve Zafer Mahallelerinin seçimleri ile sona erecek.

CHP Çorlu İlçe Örgütü’nün seçimleri 24 Kasım 2019 Pazar günü yapılacak seçimler dışında Çorlu Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılacak. Pazar günkü seçim ise eski ticaret odası binası olarak da bilinen Çorlu Belediyesi Atatürk Kent Enstitüsü’nde yapılacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tutuklanan babasına böyle seslendiÖnceki Haber

Tutuklanan babasına böyle seslendi

Özgür Ertaş adaylığını açıkladıSonraki Haber

Özgür Ertaş adaylığını açıkladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar