Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

CHP Çorlu’da Adayı Belirleyemiyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Çorlu’da Adayı Belirleyemiyor!
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye başkan adaylarını bir bir açıklarken Çorlu’da hala adayı belirleyemedi. İzmir’in dahi adayını belirleyen CHP Genel Merkezi Çorlu için neden bu kadar kararsız kaldığı ise merak uyandırıyor.
Özgür Köker 2

CHP’de aday belirleme süreci devam ediyor. İzmir’in dahi adaylarını belirleyen CHP Genel Merkezi Çorlu için neden hala karar veremediği bilinmiyor.

CHP’nin Tekirdağ’da Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Candan Yüceer’i açıklamasının sonrasında AK Parti Genel Merkezi tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Cüneyt Yüksel’in açıklanmasıyla birlikte pek çok söylenti gündeme geldi. Hatta CHP Genel Merkezinin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı “Candan Yüceer”in adaylığını geri çekeceği bile ulusal medyada gündem oldu.

Çorlu’da aday olacak isimler arasında son CHP Kurultayında Faik Öztrakçı ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözünden çıkmayarak sempatizanlığını yapan adayın mı yoksa yenilik ve değişim isteyen adayların mı Çorlu Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği bilinmiyor. Faik Öztrak’ın sözünden çıkmayanların tekrardan aday olarak gösterilip gösterilmeyeceği ise merak uyandırıyor. Kılıçdaroğlu ve Öztrak’ın sözünden çıkmayanları Büyükşehir’de egale etmesi ise değişim hareketinin durumunu ortaya koyuyor.

CHP Genel Merkezi Özgür Özel ile değişim isteyenlerin ve değişim hareketinin öncülüğünü Tekirdağ’da yapan aday Candan Yüceer’i Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak göstermesi dikkat çekiyor.

Mevcut Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i aday olarak göstermeyip Ergene’de ön seçim diyen CHP Genel Merkezi adayların parti içindeki gücüne bıraktı. CHP Genel Merkezi, Süleymanpaşa’da verdiği ön seçim kararını Ergene’de de uygulayacak.

CHP Genel Merkezi tarafından Çerkezköy, Çorlu ve Kapaklı İlçeleri için açıklamanın önümüzdeki MYK ve PM toplantılarında yapılacağı duyuruldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Serkan Bezgin kulüpler birliği toplantısına katıldıÖnceki Haber

Başkan Serkan Bezgin kulüpler birliği to...

Candan Yüceer'e Malkara'da Sevgi SeliSonraki Haber

Candan Yüceer'e Malkara'da Sevgi Seli

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar