Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

CHP Aday Adayı Müjdat Uysalcan Muhtarlarla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Aday Adayı Müjdat Uysalcan Muhtarlarla Buluştu
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu Belediye Başkan aday adayı Müjdat Uysalcan düzenlediği kahvaltı organizasyonu ile muhtarlarla biraraya geldi.
Özgür Köker 2

CHP Çorlu Belediye Başkan aday adayı Müjdat Uysalcan katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkürlerini iletirken; “Dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil etmektedir. Yerel yönetimlerin halkımıza daha iyi hizmet edebilme adına adeta gözü ve kulağı olan muhtarlarımız halkımızla köprü vazifesi görmektedir” ifadelerine yer verdi.

Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Sarıer ise muhtarlar adına kendilerini ağırlayan CHP Çorlu Belediye Başkan aday adayı Uysalcan`a teşekkürlerini iletirken; “Devletimizin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında her zaman en ön saflarda olan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir. Bu anlamda bizlerde vatandaşlarımızın sıkıntılarını gerek devlet kurumlarına gerekse de belediyemize ileterek çözülmesi anlamında emek harcıyoruz. Biz muhtarların belediyemizle uyum ve koordine olarak çalışması oldukça önemlidir. Bu anlamda Sayın Belediye Başkan aday adayımızın bu düşünce ile bizlerle biraraya gelmesi şahsımı ve muhtarlarımızı ziyadesi ile memnun etmiştir. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Çorlu Belediye Başkan aday adayı Müjdat Uysalcan ise belediye başkan adaylığının gerçekleşmesi durumunda Çorlu`da çok farklı bir siyasi anlayışla çalışmalar ortaya koyacağını belirtti. Teknolojik belediyeciliği kısa sürede uygulamaya geçireceğini belirten Uysalcan; “Muhtarlarımıza teknik altyapı ile vatandaşlarımızın istek ve beklentilerini daha hızlı şekilde belediyemize iletebileceği bir çalışmayı gerçekleştireceğiz” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı. Yaklaşık 2 saat süren program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulu Farkındalık YarattıÖnceki Haber

Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulu Farkı...

Kaymakam Cafer Sarılı Sebahat Teyze’nin Sorununu ÇözdüSonraki Haber

Kaymakam Cafer Sarılı Sebahat Teyze’nin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar