Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Çeşmelerden Akan Suya Dikkat!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Çeşmelerden akan kahverengi su şaşkınlık yarattı. Boş yere dakikalarca ve litrelerce akıtılan kahverengi suyun normale dönmemesi nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin konuyla ilgili ne tür bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.
Özgür Köker 2

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi Şahpaz Mahallesi'nde Çeşmelerden Akan Kahverengi Su Şaşkınlık Yarattı. Gece boyunca çeşmelerden akan sular kahverengi renkli akarken vatandaşlar da hem TESKİ’ye hem de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdiler.

Çeşmelerden kahverengi su aktığını gören vatandaşlar; “İlk olarak kısa sürede geçer zannettik. Yaklaşık yarım saat suyu boş yere akıtmamıza rağmen su hala kahverengi akıyordu. Tonlarca suyu boş yere akıttık. Suyun bu kadar önemli olduğu günümüzde litrelerce akıtılan suya yazık günah değil mi? Boş yere akıttığımız suyun bedelini TESKİ’ye ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne soruyoruz? Bunun bedeli ne olacak? Bir yandan su tasarrufu için kampanyalar ve projeler yapılsın, diğer yandan litrelerce, tonlarca su boş yere su akıtılsın” diye konuştular.

Çeşmeden Ne Akıyor?

Çeşmelerden akan suyun ne olduğunu merak ettiklerini ifade eden mahalle sakinleri; “Çeşmeden kahverengi ve pis kokulu akan şeyin ne olduğunu merak ediyoruz. Buna su demek imkansız. Çeşmeden gece boyunca ne aktığını merak ediyoruz. Lağım mı? Çeşmeden lağım mı akıyor belli değil. Buna TESKİ’nin ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin cevap vermesini bekliyoruz. Gece boyunca bırakın yemek yapmayı, çay bile içemedik. Bu renkte akan sudan duş bile alınmaz” şeklinde konuştular.

Dakikalarca boş yere akıtılan kahverengi suyun normale dönmemesi ve “Çamur mu? Lağım mı?” şeklinde merak uyandırması ile ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin konuyla alakalı olarak yapacağı açıklama merakla bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Traktör İkiye AyrıldıÖnceki Haber

Traktör İkiye Ayrıldı

Son yolculuklarına da yan yana çıktılarSonraki Haber

Son yolculuklarına da yan yana çıktılar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar