Cüneyt Yüksel 2
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6
Müge 2
Hakan Sunal 2

Çerkezköy OSB'ye COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi Tetkiki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çerkezköy OSB'ye COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi Tetkiki
Ahmet Sarıkurt 2
Abone ol
Çerkezköy OSB Bölge Müdürlüğü, bir yılın ardından TSE yetkilileri tarafından yapılan denetimlerden başarıyla geçti ve ‘TSE COVID-19 GÜVENLİ HİZMET BELGESİ’ni yenilemeye hak kazandı.
Özgür Köker 2
Candan

Geçtiğimiz yıl pandemi sürecinin başından itibaren, hem çalışanları, hem de hizmet verdiği sanayicileri için her türlü tedbiri alan Çerkezköy OSB Bölge Müdürlüğü, alınmış olan tedbirlerin tescillenmesi için Türk Standartları Enstitüsü’ne (TSE) başvuru yapmış ve TSE uzmanları tarafından yapılan denetim sonrası, Haziran ayında ‘TSE COVID-19 GÜVENLİ ÜRETİM BELGESİ’ni alan ilk OSB olmuştu. Belge alma sürecinde Çerkezköy OSB Bölge Müdürlüğünün hizmet verdiği tüm lokasyonlar değerlendirilerek belge verilmişti.

Çalışmalarını aynı titizlikle sürdüren ÇOSB Bölge Müdürlüğü, bir yılın ardından TSE yetkilileri tarafından yapılan denetimlerden de başarıyla geçti ve ‘TSE COVID-19 GÜVENLİ HİZMET BELGESİ’ni yenilemeye hak kazandı. ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nün pandemi sürecinde yaptığı çalışmalar başta sanayiciler olmak üzere tüm kesimler tarafından takdirler karşılandı.

TSE uzmanları tarafından ÇOSB Müdürlüğü bünyesinde İdari Bina, ÇOSB İtfaiyesi, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakım Evi ile ÇOSB Arıtma Tesisi birimlerinde yapılan denetimlerde; kurumun giriş-çıkış noktaları, mutfak, yemekhane, ofisler, toplantı salonları, asansörler, seyahat kuralları, personel servisleri, tuvaletler ve lavabolar vb. açısından gerekli risk değerlendirmelerinin yapılıp yapılmadığı, enfeksiyon önleme açısından gerekli önlemlerin ve kontrol eylem planlarının hazırlanıp hazırlanmadığı ve alınan tedbirlere uyulup uyulmadığı tetkik edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ Caddesi'ndeki Yol ve Asfalt Çalışmaları TamamlandıÖnceki Haber

Tekirdağ Caddesi'ndeki Yol ve Asfalt Çal...

27 Mayıs Demokrasi̇ Darbesi Yıldönümü Basın AçıklamasıSonraki Haber

27 Mayıs Demokrasi̇ Darbesi Yıldönümü Ba...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar