Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Candan Yüceer: Tekirdağ Güçlü Ulaşım Ağları İle Donatılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Candan Yüceer: Tekirdağ Güçlü Ulaşım Ağları İle Donatılacak
Abone ol
Her geçen gün büyüyen, gelişen Tekirdağ’da kaliteli, güvenli ve modern ulaşım hizmeti önemli bir ihtiyaç haline geldi. CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, şehrin bu ihtiyacını titizlikle hazırlanmış projeler ile kalıcı şekilde çözmeye hazırlanıyor.
Özgür Köker 2

Candan Yüceer’in ulaşımı güçlendirmek adına hazırladığı projelerin başında Kent Genelinde Ulaşım Ana Planında Belirlenen Muhtelif Kavşakların Düzenlenmesi projesi geliyor. Proje kapsamında Tekirdağ il genelindeki 100 adet hemzemin kavşak düzenlenecek ve 7 adet katlı kavşak projeleri gerçekleştirilecek. Ayrıca ilçelerdeki tüm sinyalize kavşakları adaptif hale getirilerek trafik kontrol merkezine entegre edilecek.

Toplu Ulaşım Hizmetlerinde Büyük Atılım Gerçekleşiyor

Büyükşehir Belediyelerinin en önemli ve gerekli hizmetlerinin başında gelen toplu taşıma hizmetlerinde de büyük bir atılım gerçekleşecek. Bu kapsamda çalışanları kötü hava şartlarından korumak amacıyla işçi durakları yapılacak. Kadınların saat 21.00’den sonra istedikleri durakta inmeleri sağlanacak. Bütün kırsal mahallelere toplu taşıma hizmeti götürülecek. Ulaşımda abonman kart dönemine geçilecek. Toplu taşıma filosunun yüzde 25’i 5 yıl içerisinde elektrikli hale getirilecek.

Tekirdağ Toplu Ulaşımda Akıllı Kent Sistemi’ne Kavuşuyor

Yüceer’in ulaşım alanında gerçekleştireceği hizmetlerin arasında Toplu Ulaşımda Akıllı Kent Sistemi projesi de bulunuyor. Vatandaşların toplu taşıma hizmetlerine daha kolay erişebilmeleri amacıyla hayata geçirilecek olan projede kent akıllı şehircilik sistemlerine entegre edilerek güneş enerjiyle çalışan akıllı duraklar yapılacak.

İlçeler Modern ve İşlevsel Otogarlarına Kavuşacak

Saray ilçesinde kent meydanında bulunan ve trafik sıkışıklığına yol açan eski otogar yerine Hattuşa Oteli’nin karşısına yeni bir otogar yapılacak. Ayrıca Çerkezköy ve Kapaklı arasında tüm bölgeye hizmet edecek Çerkezköy-Kapaklı Bölge Otogarı açılacak. Bunun yanında ilçelerde açılacak olan katlı otoparklar ile vatandaşların katlı otopark ihtiyaçları konvansiyonel ve mekanik otopark çözümleri ile karşılanacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cüneyt Yüksel Emin Adımlarla Hedefe Doğru İlerliyorÖnceki Haber

Cüneyt Yüksel Emin Adımlarla Hedefe Doğr...

Ahmet Sarıkurt: İlk Günkü Enerjimizle Çorlu’muz İçin ÇalışıyoruzSonraki Haber

Ahmet Sarıkurt: İlk Günkü Enerjimizle Ço...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar