Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Binali Yıldırım Çorlu'da İş Dünyası ve STK Temsilcileriyle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Binali Yıldırım Çorlu'da İş Dünyası ve STK Temsilcileriyle Buluştu
Abone ol
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım; “Birliğimizi, kardeşliğimizi, beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz" dedi.
Özgür Köker 2

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Çorlu’da düzenlenen "İş Dünyası ve STK Buluşması" programına katıldı.

Toplantıya Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, iş dünyası ve STK temsilcileri katıldı.

Yıldırım; “Avrupalılar çılgına dönmüş. Bu süreçte Türkiye vasiyet ediyor Avrupa Birliği nerede diye. Bizim derdimiz meşhur olmak değil bizim derdimiz canımızı yakan bu ateşin söndürülmesi. Ateşe en yakın biziz. Savaşın doğurduğu sorunları en iyi biz biliriz. Suriye'de, Irak'ta Libya'da, Yemen'de meydana gelen iç karışıklıkların, savaşların, bedelinin sadece orada yaşayanlara olmadığını biliyoruz. Bu savaşlar teröründe filizlendiği bölgeler haline geliyor, bir yerde otorite kaybolursa orada istikrar olmaz, kardeşlik olmaz, gelişme olmaz. Bunun açı sonuçlarını 40 yıldır yaşayan bir ülkeyiz" diye konuştu.

Binali Yıldırım; “Hedefimiz dünyanın parmakla gösterilen ülkeler arasına Türkiye'yi sokmak. Buna çok yakınız. Ama bir şeye ihtiyacımız var. Çok uyanık olacağız. Birliğimizi, kardeşliğimizi, beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz.. bölücü terör örgütünü, FETÖ'cü, terör örgütlerine müzaheret gösteren, onlara empati yapanlara asla geçit vermeyeceğiz. Bu acı tecrübelerin bize büyük maliyeti olduğunu hep beraber yaşadık, gördük. Ülkemizi bir daha bu kaosa, bu karanlığa, bu istikrarsızlığa dönmesine izin vermeyeceğiz Bunu da birlikte başaracağız” diye konuştu.

Yıldırım; “Değişimi ıskalamamız lazım. Mutlaka bilişime, teknolojiye katma değeri yüksek ürünlere daha çok kafa yormamız lazım. Tarımla uğraşıyorsunuz, tarımda da verim artışı teknolojiyi kullanmak birinci önceliğimiz olmalı. Ekin kardeşim, ekebildiğiniz kadar ekin. Maliyetler yüksek, mazot yüksek, gübre yüksek, diğer girdiler yüksek nasıl ekelim diye düşünüyorsunuz düşünmeyin devletiniz yanınızda. Bunların hepsini takip ediyor ve nerede ne zaman desteğe ihtiyacınız varsa o zamanda gereğini yapacak. tereddüde düşmeyin, Türkiye tarımla, bu sene tarımda seferberlikle öne çıkacak” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Binali Yıldırım iş dünyası ve STK temsilcilerinin sorularını yanıtladı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Binali Yıldırım Çorlu’ya GeliyorÖnceki Haber

Binali Yıldırım Çorlu’ya Geliyor

Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Tekirdağ'dan Telefonla AradıSonraki Haber

Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı Recep Tayy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar