Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Yüksel Velimeşe Mahallesinde Ev Ziyaretlerinde Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Velimeşe Mahallesinde Ev Ziyaretlerinde Bulundu
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Velimeşe mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu. Ev ziyaretlerine yoğun şekilde devam eden Başkan Yüksel yaptığı ziyaretlerde hane halkının güler yüzü ile karşılandı.
Özgür Köker 2

Başkan Yüksel yaptığı ziyaretlerde vatandaşlar ile yakından ilgilendi. Yapılan hizmetleri tek tek anlatan Başkan Yüksel istek ve talepleri yerinde dinledi.

Başkan Yüksel; “Sıfırdan kurduğumuz Ergene Belediyemizin bugün nerelere geldiğini hep birlikte görüyoruz, hiçbir şeyi olmayan bir belediye iken bugün iş makinelerimiz ve araç gereç parkurumuzla iyi bir seviyeye geldik. Ergenemizin gelişmesi için tüm gücümüzü sonuna kadar kullanıyoruz. Bugüne kadar Ergene genelinde 100 kilometreden fazla yol, spor merkezleri, vatandaşlarımızın rahatça kullanabileceği park alanları yaptık. Mahalle muhtarlarımızın daha iyi hizmet sunmaları için yeni muhtarlık binaları yaptık.

Velimeşe mahallemize Naim Süleymanoğlu Spor Tesisini, Ergene Belediyesi kapalı spor salonumuzu kazandırdık. Ergene Velimeşe Stadyumunu yeniden düzenleyerek tribün kapasitesini bin 500 kişiye çıkardık. Altyapı ve üstyapı çalışmalarında bulunduk, yollarımızda kilit taş ve asfalt çalışmaları yaptık. Velimeşe mahallemize yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırdık. Yeni dönemde Ergene ilçemiz adına yapacağımız eğitim merkezleri, yenilenebilir enerji üretim merkezleri, çocuk bilim merkezleri, sevgi yolları, kültür gezileri gibi projelerimiz ile vatandaşlarımıza hizmetimizi bir adım daha öteye taşıyacağız.  Her yeni günde Ergenemizin daha yaşanabilir hale gelmesi için sizlerle fikir alışverişi yapıyoruz, bu fikirleri ayrı ayrı değerlendiriyoruz ve böylelikle hizmetlerimizi vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarıyla en uyumlu şekilde gerçekleştiriyoruz” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yapmış olduğu ziyaretlerden mutlu olduklarını belirten hane halkı sakinleri “ Başkanımız Rasim Yüksel’e güveniyoruz, Ergene’ye yapmış olduğu hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Çok çalıştı ve güzel hizmetler yaptı. Bundan dolayı Başkanımız Rasim Yüksel’i her zaman destekliyoruz’ dediler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili İlhami Özcan Aygun'den Karnıyarık Tarifi!Önceki Haber

Milletvekili İlhami Özcan Aygun'den Karn...

Saadet Adayı Vakitçi Adayları Ziyaret EttiSonraki Haber

Saadet Adayı Vakitçi Adayları Ziyaret Et...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar