Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Yüksel Vakıflar ve Ahimehmet Mahallelerini Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Vakıflar ve Ahimehmet Mahallelerini Ziyaret Etti
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Yüksel önce ki akşam Vakıflar ve Ahimehmet mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.
Özgür Köker 2

Ergene’de mahalle ziyaretlerine devam eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önce ki akşam Vakıflar ve Ahimehmetmahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde mahalle sakinleriyle birlikte Ergene Belediyesinin 4.5 yıllık hizmetlerini anlatan sinevizyon gösterisini izledi.

Başkan Yüksel Vakıflar ve Ahimehmet Mahallesi sakinlerine her zaman birlikte olduklarını belirterek, “Sizler benim ailemin en büyük parçasısınız, iyi günde kötü günde her zaman bir arada olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yüksel, “Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen 4,5 yıla çok şey sığdırdık, göreve geldiğimiz ilk andan itibaren yol sorununu ortadan kaldırmak için çok çalıştık ve bu güne kadar 117 km yol yaptık. Ergenemizde 5.000 hastayı evlerinden aldık hastanelere götürerek tedavilerini yaptırıp evlerine geri teslim ettik, bu hizmetimiz Türkiye’nin birçokbelediyesinde yok. Yine evde yatan hastalarımız için evde bakım hizmet projemiz var, bunun yanından 4.000 vatandaşımıza Ergene’de iş imkanı sağladık. Vatandaş odaklı hizmetlerimiz ile her zaman sizin yanınızdayız yanınızdaolmaya da devam edeceğiz. Biz sizlere gönülden bağlıyız, gönülden hizmet ediyoruz. Sizler bize güvendiniz oy verdiniz, bizlerde yaptığımız hizmetler ile bu göreve layık olmaya çalışıyoruz. Bugün buraya siyaset yapmaya gelmedim, biz görev adamıyız, hizmetlerimiz ile sizlerin yanındayız. Sıfırdan bir belediye kurduk, bu kolay bir iş değil, sizlerden almış olduğumuz güven ile 4,5 yılda çok büyük projelerin, hizmetlerin altına imzamızı attık. Yapmış olduğumuz bütün bu hizmetlerde devletin maddi anlamda hiç katkısı olmadı, hepsini Belediyemizin kendi bütçesinden yaptık, Türkiye’de gelişmiş belediyelerde ne varsa Ergene Belediyesinde de o var. Bunu her zaman söylüyorum doğumdan ölüme kadar bizler her zaman vatandaşımızın yanındayız” dedi.

Yeni Yılda Vakıflar Mahallesi Doğalgaza Kavuşuyor

Başkan Yüksel Vakıflar Mahallesi sakinlerine müjdeli bir haber de vererek, yeni yıl ile birlikte Vakıflar mahallesine Doğalgaz hizmeti geleceğini belirtti. Başkan Yüksel, Doğalgaz yöneticileri ile görüştük, yılbaşına kadar Vakıflar mahallemizde doğalgaz projesi bitecek ve evlerimize doğalgaz hizmeti başlayacak. Biz bunun takibini yapıyoruz” dedi.

Başkan Yüksel, “Vakıflar mahallemizde futbol sahası projemizin ihalesi yapıldı, bu güzel projemizde önümüzde ki yıl bitecek ve gençlerimiz maçlarını burada oynayacak. Her mahalleye düğün salonları yapıyoruz, Vakıflar mahallemizde de salon var ama yetersiz, buraya da yanında çok güzel bir aile parkı olan, 500 kişilik kapalı düğün salonu yapacağız. Bu projemizde futbol sahamızın üzerinde ki alanda gerçekleştireceğiz” dedi.

En Büyük Hayalim Ergene'ye Üniversite getirmek

Başkan Yüksel Ergene’de en büyük hayalinin Vakıflar mahallesinde Üniversite kurulması olduğunu da belirterek, “Ergene’de en büyük hayalim Vakıflar mahallemizin karşısında bulunan 50 dönümlük arazimizin üzerine özel bir üniversite getirmek. Ergene Belediyesi olarak bunu yapmayı çok istiyoruz. Bu büyük hayalimi gerçeğe dönüştürmek içinde elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

Başkan Yüksel’e inandıkları ve güvendikleri için oy verdiklerini belirten mahalle sakinleri, yapılan projeler ve hizmetler ile bu güvenin boşa çıkmadığını söyleyerek Başkan Yüksel’e mahallelerine yapmış olduğu ve yapacağı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cezaevinden kaçarken kazada öldüÖnceki Haber

Cezaevinden kaçarken kazada öldü

CANLI YAYIN - Teknik Direktör Vasıf AksakaSonraki Haber

CANLI YAYIN - Teknik Direktör Vasıf Aksa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar