Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Yüksel Misinli Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Misinli Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Misinli mahallesinde sabah namazını kıldı. Ardından cami cemaati ile mahalle kahvesinde kahvaltı organizasyonu düzenleyen Başkan Yüksel vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Özgür Köker 2

Başkan Yüksel; “Misinli mahallemizde beni ağırlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz Ergenelilerin hep yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ergene’yi daha üst seviyelere taşımak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın şartlarını iyileştirmek için göreve geldiğimiz günden bugüne birçok çalışma gerçekleştirdik. Misinli mahallemizde ek hizmet binası, sağlık ocağı, mevcut parklardaki oyun grubu ve spor aletleri, okullar ve yolların tadilatı tamamlandı. Meydan parkının açılışını yaptık, mezarlık üstü mevkiinde kanal ve su hattı döşendi. Parkların ve yeşil alanların temizliğini gerçekleştirdik. İhtiyaç duyulan yerlerde aydınlatmalar yapıldı. Ergene genelinde gerçekleştirdiğimiz projelerimiz gelecekte yapacağımız projeleri temsil ediyor, sevgi kenti Ergene diyerek çıktığımız bu yolda vatandaşlarımızın memnuniyeti bizlerin önceliğini oluşturuyor. Ergene ilçemiz için gece gündüz demeden yeni projeler üretiyoruz, yeni dönemde yapacağımız mesleki eğitim merkezleri, toplu hayvancılık üretim tesisleri modern semt pazarları ve yeni hizmet binası gibi projelerimizle halkımızın ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i konuk eden Misinli Mahallesinde yaşayan vatandaşlar memnuniyetlerini ileterek “ Başkanımız bizlere yaptığı ve yapacağı çalışmalarını anlattı, güvenimiz tam ve başkanımıza desteğimizi sürdüreceğiz” dedi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TESKİ Süleymanpaşa’ya Tahsilat Bürosu AçtıÖnceki Haber

TESKİ Süleymanpaşa’ya Tahsilat Bürosu Aç...

Çorlu’nun Başkanı Rafi Ay Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkan OlduSonraki Haber

Çorlu’nun Başkanı Rafi Ay Öz İplik-İş Se...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar