Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Yüksel Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği ile Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği ile Buluştu
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri kafeteryasında Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği ile kahvaltıda buluştu.
Özgür Köker 2

Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesislerinde Ergene Bulgaristan Göçmenleri derneğini sabah kahvaltısı programında konuk eden Başkan Yüksel Ergene Belediyesinin yapmış olduğu hizmet ve projeler hakkında Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği üyelerine bilgi verdi.

Başkan Yüksel yaptığı açıklamada “ Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneğini ağırlamaktan onur duyuyoruz, sıfırdan kurulan bir belediye olmamıza rağmen başka belediyelerin 20 yılda yapamadığını biz 5 yılda yaptık. Ergeneyi ileri taşımak için her daim çok çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Ergenemizde 100 kilometre yol ve altyapı çalışmaları gerçekleştirdik. Kırsal mahallelerimize yeni yollar kazandırdık. 5000 hastamızı evlerinden alıp, sağlık kurumlarına hastanelere taşıdık. 4 adet kapalı düğün salonunu Ergenemize kazandırdık, Kızılcıklı Mahmut  Pehlivan Yağlı Güreşleri ile tarihimize sahip çıktık.  Boza ve sünnet şölenlerimiz ile halkımızla iç içe doyasıya eğlendik. Geleceğimize sahip çıkmak, çevremizi korumak adına, atık geri getirme merkezini ilçemizin hizmetine sunduk. İkram çeşmeleri ile gönülleri ısıttık, hayvan barınağı inşa ederek sokaktaki sevimli dostlarımıza sahip çıktık. Kültür gezileri düzenledik, farklı kültürleri vatandaşlarımıza tanıttık. Hizmetlerimizin her vatandaşımıza ulaşması için sürekli yeni projeler geliştirdik. İlçemizde vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için sosyal tesislerimizi ve parklarımızı en hızlı şekilde bitirdik. Çocuklarımız ve öğrencilerimiz için okullarımızın tadilatlarını gerçekleştirdik, yapılarımızın modern görünüme kavuşması için projelerimizi ilerlettik. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yeni dönemde yapacağımız çalışmalarımız ile Ergene İlçemizi daha da ileri getireceğiz” dedi.

Ergene’ye yapılamaz denilen projeleri yapan Başkan Yüksel Yeni dönemde hedeflerin daha büyük olduğunu belirterek Ergeneyi Trakya’nın en güzel ilçesi yapacağının sözünü verdi.

Programın ardından Velimeşe şehitliğine gidilerek şehitler adına karanfil bırakıldı ve dua edildi. Ardından Bulgaristan Göçmenleri Derneği üyelerine Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu tesisi gezdirildi.

Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği üyeleri, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in kendilerini ağırladıkları için minnettar olduklarını, Ergene’de yapılanların vatandaşlar için yararlı çalışmalar olduklarını söylediler. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in kendilerine desteklerini esirgemediğini ve sorunlarına çözüm bulmaktan geri kalmadığını belirttiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sıfır Atık Projesinde Öncü OlduÖnceki Haber

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sıfır Atı...

2 Milyon TL’lik Yatırımda Açılışa Sayılı Günler KaldıSonraki Haber

2 Milyon TL’lik Yatırımda Açılışa Sayılı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar