Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0

Başkan Volkan Nallar Büyükşehir Başkanı Candan Yüceer’i Ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Volkan Nallar Büyükşehir Başkanı Candan Yüceer’i Ağırladı
Abone ol
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer’i makamında ağırladı. İki başkan, Süleymanpaşa'nın yaza hazırlanan bölgelerini birlikte gezerek, çeşitli projeleri yerinde inceledi.
Özgür Köker 2

TURİSTİK BÖLGELERDEKİ ÇALIŞMALARI GÖZLEMLEDİLER

Başkan Nallar ve Başkan Yüceer, Kumbağ Mahallesi Gündal Halk Plajı, Altınova ve Alkaya Sahil şeritleri ile Rumeli İskelesi'nde yürütülen çalışmaları yerinde gözlemledi. Başkan Volkan Nallar, Süleymanpaşa'nın turistik bölgelerinin yaz sezonuna hazırlık sürecinde yapılan çalışmalar hakkında Yüceer'e detaylı bilgi verdi.

BİRÇOK PROJEYİ YERİNDE İNCELEDİLER

Ziyaretlerine Süleymanpaşa Belediyesi Kapalı Okçuluk Merkezi ile devam eden başkanlar, 100. Yıl Mahallesi Gençlik Merkezi kurslarını, Kumbağ Mahalle Konağı ve Kumbağ Meydan projesini de ziyaret etti. Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde gerçekleştirilen çalışmaları da inceleyen başkanlar, projelerin ilerleyişi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

“TURİSTİK DEĞERİMİZİ ARTTIRACAK PROJELERE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Nallar, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Candan Yüceer ile birlikte şehrimizin yaza hazırlanan bölgelerini gezmek ve projelerimizi yerinde incelemek bizler için çok verimli oldu. Halkımızın yaz aylarını en iyi şekilde geçirmesi için tüm ekiplerimizle yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Süleymanpaşa’nın turistik değerini artıracak ve sosyal yaşamı daha da canlandıracak projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Sayın Başkanıma ziyareti ve neredeyse tüm gününü bize ayırdığı için teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer de Başkan Volkan Nallar’a misafirperverliği ve verdiği detaylı bilgiler için teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir Pati Dostlarına Kapılarını AçtıÖnceki Haber

Büyükşehir Pati Dostlarına Kapılarını Aç...

NKÜ'de Batı Trakya Türklerinin Dini Durumları PaneliSonraki Haber

NKÜ'de Batı Trakya Türklerinin Dini Duru...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar