Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Sarıkurt Alipaşa Mahalle Sakinleriyle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Sarıkurt Alipaşa Mahalle Sakinleriyle Buluştu
Abone ol
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Halk Konuşuyor Başkan Sarıkurt Dinliyor" halk buluşmasında Alipaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Özgür Köker 2

Dördüncü kez düzenlenen “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşması Alipaşa Mahallemizdeki Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Hülya Perin, CHP Çorlu İlçe Yöneticisi Mehmet Demir ve Alipaşa Mahalle Muhtarı Mehmet İsmail Tezyürek’in yer aldığı mahalle buluşması, Başkan Sarıkurt'un belediye faaliyetlerine yönelik bir sunum ile başladı.

Başkan Sarıkurt, bilgilendirme sunumunun ardından vatandaşlardan gelen soruları tek tek cevapladı ve notlar aldı. Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri dinleyen Başkan Sarıkurt, çözüme yönelik hızlı adımlar atmak için elinden geleni yapacağını ifade ederken talep ve şikâyete konu görüşleri ilgili birimlere iletilmek üzere kayıt altına aldı.

"Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmasının sonunda alanda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sarıkurt, yakın ilgi gösteren mahalle sakinlerine teşekkür etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen buluşmadan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, Başkan Sarıkurt’a mahallelerine gelerek kendilerini dinlediği için teşekkür ettiler.

Öte yandan program dâhilinde aileleriyle birlikte toplantı alanına gelen çocuklara boyama kitapları, balon ve şekerleme ikramı yapıldı.

“Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmaları program dâhilinde Çorlu’nun tüm mahallelerinde gerçekleştirilecek. Buluşmalar sosyal medya hesaplarının yanı sıra çeşitli iletişim araçlarıyla ilgili mahallelerde yaşayan vatandaşlarla paylaşılacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kapaklı’da Nostalji Sinema GeceleriÖnceki Haber

Kapaklı’da Nostalji Sinema Geceleri

Başkan Albayrak Basın Mensupları İle Kahvaltıda BuluştuSonraki Haber

Başkan Albayrak Basın Mensupları İle Kah...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar