Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Rasim Yüksel’den İddialı Çıkış:” Tekirdağspor Bugün Burada Olmasını Bana Borçlu”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Türkiye kupası ikinci tur maçında Tekirdağspor ile Ergene Velimeşespor takımları arasında Çorlu General Stadyumu’nda oynanan ve Ergene ekibinin 2- 0 üstünlüğü ile sona eren maçın ardından Tekirdağsporlu bazı isimlerin tepki gösterdiği Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel maç sonu iddialı bir açıklama yaptı. Rasim Yüksel: “Tekirdağspor bugün burada olmasını bana borçludur. Velimeşespor’a borçludur. Tekirdağspor çıktığı sezon herkes gördü kamuoyu gördü” dedi.
Özgür Köker 2

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Rasim Yüksel, “Galibiyeti tüm Tekirdağ’a tüm Ergene’ye armağan ediyorum. Olayı germeye gerek yok. Sonuçta maç bitti ve maç skor oyunu. Tekirdağ’da bizim takımımı Ergene’de bizim takımımız gerginliğe gerek yok yani. Yeneceğimizi biliyorduk 1- 0 biter diye bekliyorduk sonlarda 2- 0 oldu. Ben neticede Tekirdağlıyım. Tekirdağ’da bizim, Ergene’de bizim, Çorlu’da bizim. Futbolu seviyoruz ve futbola destek veriyoruz. Sonuçta futbolun içerisinden geliyoruz. Şu anda tesisleşmeye gidiyoruz. Ergene Velimeşespor çok daha iyi yerlerde olacak zaman içerisinde. Şu anda tesis yapıyoruz. Güzel bir sosyal tesisimiz var futbolcularımız orada kalıyor. Her maça başarı için çıkıyoruz. Şu anda iki tur geçtik. İnsanlar destek veriyor, seyirci destek veriyor ve birlikten kuvvet doğuyor” dedi.

Rasim Yüksel ayrıca, “Maç öncesi iddialı açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel için, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın bakalım maçtan sonra da böyle konuşabilecek mi dediğinin anımsatılması üzerine Yüksel, “Ben sporda her zaman iddialı oldum. Tekirdağspor bugün burada olmasını bana borçludur. Velimeşespor’a borçludur. Tekirdağspor çıktığı sezon herkes gördü kamuoyu gördü. Velimeşespor bütün rakiplerini yendi Kocaelispor’u yendi. İddiamız o zaman da vardı şimdi de var. Biz olaya sportif anlamda bakıyoruz. Oynayan kazanıyor. Sonuçta şans bizden yanaydı biz kazandık. Hareket yapmadım. Sonuçta sevindim. Sevinmek benim hakkım. Onlar da atsalardı sevineceklerdi. Bunlar olacak” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ Derbisi Velimeşe'ninÖnceki Haber

Tekirdağ Derbisi Velimeşe'nin

Zafer Bayramımız Kutlu OlsunSonraki Haber

Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar