Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Rasim Yüksel'den Ergene Sinoplular Platformuna Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Rasim Yüksel'den Ergene Sinoplular Platformuna Ziyaret
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Sinoplular platformunu ziyaret etti. Ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdüren Başkan Yüksel Ergene Sinoplular platformuna konuk olarak mevcut hizmetlerinden ve yeni dönem projelerinden bahsederek dernek üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu.
Özgür Köker 2

Başkan Yüksel “Ergene’de yaşayanlar olarak bir bütünü temsil ediyoruz, İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına eksiksiz olarak kulak veriyoruz ve taleplerine uygun şekilde çözüm için çalışmalar yapıyoruz. Ergenemize yaptığımız hizmetler vatandaşlarımızın her kesimine hitap ediyor, çocuklarımız için parklar, kreşler ve okullarımızın tadilatı ile oyun alanları, gençlerimiz için spor tesisleri ve sosyal alanlar, yaşlılarımız için evde bakım hizmetleri gibi çalışmalarımız bunlara örnek. Vatandaşlarımıza ayrıca yeşil alanlar kazandırarak daha yaşanılabilir Ergenenin temellerini atıyoruz. Göreve geldiğimiz gün başladığımız hizmetlerimize gün geçtikçe yenilerini ekliyoruz. Beş yılda Ergene’de 100 kilometreden fazla yol, asfalt ve parke taş döşeme işlemlerimizin yanında yeni su kanalları ve düzenlemeleri yaparak ilçemizin altyapı ve üstyapıyı en ileri seviyeye taşımak için çalışıyoruz. Yeni dönemde de vatandaşlarımız için projeler geliştirerek Ergene’yi daha da geliştireceğimizin sözünü veriyoruz. Yeni dönemde yapacağımız modern semt pazarları, tarımsal destek, mesleki eğitim merkezleri, çocuk bilim merkezleri, mahalle düğün salonları, sevgi yolları gibi projelerimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i konuk etmekten mutlu olan Ergene Sinoplular Platform üyeleri yaptıkları açıklamada Başkan Rasim Yüksel’e  “hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz, yeni dönemde yapacağı projeler için de başarılarının devamı diliyoruz” dediler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şarköy Cemevi Tamamlanma AşamasındaÖnceki Haber

Şarköy Cemevi Tamamlanma Aşamasında

Rodostoşah Uluslararası GM Ve WGM Satranç Turnuvaları BaşladıSonraki Haber

Rodostoşah Uluslararası GM Ve WGM Satran...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar