Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Rasim Yüksel İğneler'de Vatandaşlarla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Rasim Yüksel İğneler'de Vatandaşlarla Buluştu
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel İğneler mahallesinde sabah namazını kıldı ve ardından cami cemaati ile kahvaltıda bir araya geldi. Ziyaretlerine tempolu bir şekilde devam eden Başkan Yüksel İğnelerde vatandaşlar ile kahvaltı etti, ardından vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinledi.
Özgür Köker 2

Başkan Yüksel; “İğneler mahallemizde sizlerle bir araya geldiğim için mutluluk duyuyorum, Ergene ilçemizde her mahallemiz bizim için çok önemli, Ergene için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor, bundan sonra da devam edecek. Göreve geldiğimiz günden itibaren Ergene halkının isteklerini dinledik ve vatandaşlarımızın fikirlerine kulak verdik, hep birlikte Ergenemizi modern seviyeye ulaştırmak için yoğun çaba sarf ettik, Ergene genelinde 100 kilometreden fazla yol çalışması yaptık, Mahallelerimizde kilit taş serimi ile asfaltlama çalışması yaparak altyapı ve üstyapı çalışmaları gerçekleştirdik. Ergene’de öğrencilerimiz ve gençlerimiz için okullarımızın bakım ve onarımını yaptık ve yeni spor tesisleri kazandırdık. İğneler Mahallesinde imam lojmanı, cami, muhtarlık binası, düğün salonu ve kütüphanemizde tadilat yaptık. 26500 metrekare parke taş ile 3000 metre yeni yol kazandırdık, gereken yollara bakım çalışmasında bulunduk ve yağmur suyu kanalları açtık. Mahallemizde İğneler Atatürk ve Gençlik Parkı projemizi bitirerek halkımızın hizmetine sunduk. Yeni dönemde de mahallemize yeni hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz, hiç durmadan ve yorulmadan vatandaşlarımızın taleplerine en uygun biçimde çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i ağırlamaktan memnun olan İğneler cami cemaati Başkan Yüksel’in yapmış olduğu hizmetlere ve yeni projelerine olan güvenlerini belirttiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Ahmet Sarıkurt: Tarihimize Sahip Çıkmaya Devam EdeceğizÖnceki Haber

Başkan Ahmet Sarıkurt: Tarihimize Sahip...

İYİ Parti’nin Saray Adayı Ali ÖzenSonraki Haber

İYİ Parti’nin Saray Adayı Ali Özen

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar