Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Rasim Yüksel Çalışanlarına Teşekkür Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Rasim Yüksel Çalışanlarına Teşekkür Etti
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel adaylığının açıklanmasından sonra Ergene Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.
Özgür Köker 2

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Belediye Başkan adaylığının açıklanmasından sonra Ulaş Düğün Salonunda Ergene Belediyesi çalışanlarına teşekkür eden bir konuşma gerçekleştirdi.

Ekip Ruhunu Vatandaşlarımıza Yansıttık

Başkan Yüksel, "Sizlerle birlikte 4.5 yıllık hizmet süremiz içinde Ergene'de üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğimize inanıyorum. Bundan sonra da inşallah hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ergene'de ekip ruhunu vatandaşlarımıza yansıtarak büyük bir özveri ile çalıştık. Birlikte başarılı işlerin altına imza attık, ben bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Ne mutlu ki bana görevi ve sorumluluklarının farkında olan mesai arkadaşlarım ile aynı çatı altında halkımıza emek harcıyoruz.Bir kişi ne kadar gayret ederse etsin, vagonlar arkadan gelmezse lokomotif ne kadar gürültü çıkarırsa çıkarsın bir sonuç alınmaz.Beraber uyumlu çalışılması gerekir. Göreve gelmiş olduğumuz andan itibaren sizlerle birlikte takım ve ekip halinde çalıştık. Böyle olunca da güzel şeyler yaptık" dedi.

Ergene Belediyesinde Ne Yaptıysak Hep Beraber Yaptık

Başkan Yüksel konuşmasının devamında, "Hiç bir zaman ben kendimi öne çıkaramam, Ergene Belediyesinde ne yaptıysak hep beraber yaptık. Sosyal çalışmalarımızın da bir çoğunu beraber yürüttük, bizler bir bütünüz. Düzenlediğimiz yağlı güreşlerimizde, sünnet şölenleri ve boza festivallerimizde hepiniz fedakarlık yaptınız, Ergeneli vatandaşlarımızın  memnun olduğu programlar ortaya çıkardık. Bu başarı hepimizin başarısı. Bu güne kadar ki gayretleriniz ve çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.Birlikte çalışıyor, birlikte emek veriyoruz. İnşaallah önümüzdeki zaman dilimi içerisinde daha fazla gayret edeceğiz, daha fazla çalışacağız" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel Sabah Namazını Vatandaşlarla Birlikte KıldıÖnceki Haber

Başkan Yüksel Sabah Namazını Vatandaşlar...

CHP’li Dr. Aygun’dan Esnafa Sicil Affı Yasa TeklifiSonraki Haber

CHP’li Dr. Aygun’dan Esnafa Sicil Affı Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar