Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Kadir Albayrak Çerkezköy’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadir Albayrak Çerkezköy’de
Abone ol
İlk hizmet döneminde olduğu gibi ikinci hizmet döneminde de vatandaşlarla bir araya gelmeye büyük önem veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 11 gün boyunca 11 ilçede gerçekleştireceği halk buluşmalarına Çerkezköy ile devam etti.
Özgür Köker 2

KIZILPINAR MAHALLESİ'NE ZİYARET

Başkan Kadir Albayrak, Çerkezköy ilçesindeki programı kapsamında ilk olarak Kızılpınar mahallesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Albayrak, kendilerine Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019-2024 döneminde hem Çerkezköy hem de Tekirdağ genelinde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

"ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ İLE UYUMLU ÇALIŞMAMIZ İKİNCİ DÖNEMDE DE DEVAM EDECEK"

Başkan Kadir Albayrak, mahalle ziyaretlerinin ardından Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamlarında ziyaret etti. Başkan Albayrak, Çerkezköy'de sürdürülen çalışmalar hakkında görüş alışıverişi yapılan ziyaretler sonrasında Kaymakam Abban ve Vahap Akay'a gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti ve "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ilk hizmet dönemimizde Çerkezköy'e önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Yeni dönemde de değerli kardeşim Vahap Akay ile uyum içinde çalışarak ilçemizin daha da fazla kalkınmasını sağlayacağız" dedi.

BAŞKAN ALBAYRAK MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Daha sonra Çerkezköy Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, burada dernek başkanı Tahsin Akgün ve ilçe mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların, görev yaptıkları mahallelerle ilgili öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Albayrak, kendilerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2019-2024 döneminde gerçekleştireceği projeleri hakkında bilgi verdi. Çerkezköy Muhtarlar Derneği ziyareti sonrasında konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Yol arkadaşlarımız olan Muhtarlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

ÇERKEZKÖY'DE YAPILACAK YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ

Program kapsamında Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi ve TESKİ'nin üst yönetimi ve daire başkanlarının katılımı ile değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Çerkezköy'de bugüne kadar yapılan yatırımlar ile yeni hizmet döneminde yapılacak olan yatırım ve projeler görüşüldü. Taraflar, Çerkezköy'ün ihtiyaçları ve bu ihtiyaçların çözümü ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

İlçede faaliyet yürüten STK'larla da görüşen Başkan Kadir Albayrak, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Hakan Fıçıcı ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe'yi ziyaret ederek, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni dönemdeki çalışmaları ilgili kendilerine bilgi verdi. Hakan Fıçıcı ve Muzaffer Yaztepe de Başkan Albayrak'a nazik ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

BASIN MENSUPLARINA ZİYARET

Başkan Kadir Albayrak, ilçe programı kapsamında Çerkezköy'deki basın mensuplarını da ziyaret etti. Başkan Albayrak, Çerkezköy Bakış Gazetesi ve Çerkezköy Haber Gazetesine gerçekleştirdiği ziyarette gündem hakkında değerlendirmede bulundu ve 2019-2024 döneminde hem Çerkezköy'de hem de Tekirdağ genelinde gerçekleşecek yatırım ve projeler ile ilgili bilgi verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy ilçesinde TESKİ İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisini ziyaret etti. Başkan Albayrak burada, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz'den çalışmalar ile ilgi bilgi aldı.

Başkan Kadir Albayrak'a mahalle ziyaretleri ile tamamlanan programında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre,  Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Büyükşehir daire başkanları ve Çerkezköy Belediyesi yöneticileri de eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir Belediyesi Türk – Macar Kültür Evi’ni Hizmete SunacakÖnceki Haber

Büyükşehir Belediyesi Türk – Macar Kültü...

Rasim Yüksel: Ergene’de Biz Büyük Bir AileyizSonraki Haber

Rasim Yüksel: Ergene’de Biz Büyük Bir Ai...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar