Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Cüneyt Yüksel Yapımı Süren Projeleri Yerinde İnceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Cüneyt Yüksel Yapımı Süren Projeleri Yerinde İnceledi
Abone ol
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, hafta sonu mesaisinde inşaatı süren proje ve yatırımları yerinde inceledi. Yüksel, yürütülen çalışmalarla ilgili yetkili personelden bilgi aldı, çalışanlara kolaylıklar diledi.
Özgür Köker 2

KARADENİZ MAHALLESİ’NDE DEV PROJELER YÜKSELİYOR

Hafta sonu mesaisini hâlihazırda devam eden proje ve yatırımların son durumlarını yerinde incelemeye ayıran Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Karadeniz Mahallesi’nde bulunan Paşa Tarım Vadisi içerisindeki sera projesi ile denetime başladı. Burada yürütülen çalışmalara nezaret eden Yüksel, Seracılıkta Kadın Eli projesi kapsamında hayata geçirilen seralardaki üretimleri değerlendirdi.

Yine Karadeniz Mahallesi’nde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle inşaatına başlanan Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesini de ziyaret eden Yüksel, 500 işletmenin yer alacağı yeni sanayi sitesinde süren çalışmalarla ilgili görevlilerden bilgi aldı.

MİLLET BAHÇESİ VE KAPALI PAZARYERİ ALTINOVA’YA DEĞER KATACAK

TOKİ tarafından Süleymanpaşa’da yapımına devam edilen bir diğer proje olan Süleymanpaşa Millet Bahçesi’ne de ziyarette bulunan Başkan Yüksel, Altınova Mahallesi’nde yükselen ve şimdiden göz alıcı görünen projenin Süleymanpaşa’ya çok büyük değer katacağını ifade etti.

Süleymanpaşa Belediyesinin en önemli projelerinden biri olan Kapalı Pazaryerleri projesi ile de yakından ilgilenen Yüksel, Altınova Mahallesi’nde yükselen Kapalı Pazaryeri inşaatını da yerinde inceledi. Yüksel, görev süreleri sona ermeden önce kapalı pazaryeri projelerini tamamlamak istediklerini dile getirdi.

ARAMA KURTARMA VE K-9 EĞİTİM MERKEZİ SON AŞAMADA

Son olarak Süleymanpaşa Belediyesi Deprem Arama Kurtarma ve K-9 Köpek Eğitim Parkı projesinin son aşamaya gelen çalışmalarını kontrol eden Yüksel, deprem riski çok yüksek olan bir bölge olan Süleymanpaşa’da bu yatırımın çok elzem olduğuna olan inancını yineleyerek çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını ve tesisin hizmete alınacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tedavi İçin Antalya’dan Gelen Hasta Sağlığına KavuştuÖnceki Haber

Tedavi İçin Antalya’dan Gelen Hasta Sağl...

Türkiye’nin En Gelişmiş 29. İlçesi Oldu!Sonraki Haber

Türkiye’nin En Gelişmiş 29. İlçesi Oldu!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar