Cüneyt Yüksel 2
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6
Müge 2
Hakan Sunal 2

Başkan Cüneyt Yüksel İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı Ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Cüneyt Yüksel İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı Ağırladı
Ahmet Sarıkurt 2
Abone ol
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve beraberindeki heyeti Tarihi Belediye Binasında misafir etti.
Özgür Köker 2
Akın Yılmaz 2

2012-2015 yılları arasında Tekirdağ Valiliği görevini yerine getiren Ali Yerlikaya’ya Süleymanpaşa ziyareti sırasında İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İstanbul İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topçu ile Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu iştirak etti. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Yerlikaya ve beraberindeki heyeti Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ile birlikte ağırlarken, Yüksel ve Yıldırım’a Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Uzunlar ve Gökhan Saygı ile Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi ve Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Hikmet Mutlu da eşlik etti.

TARİHİ VALİLİK BİNASI RESTORASYONUNU İNCELEDİLER

Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Hizmet Binasındaki ziyaret sonrası Tarihi Tekirdağ Valiliği binasının restorasyon çalışmalarını İstanbul Valisi Yerlikaya ile birlikte yerinde inceledi. Restorasyon çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanarak hizmete girmesi beklenen Tarihi Valilik Binasının hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Yüksel, Vali Yerlikaya’ da ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “İstanbul Valimiz Sayın Ali Yerlikaya ve maiyetini Süleymanpaşa’mızda ağırladık. 2012-2015 yılları arasında Tekirdağ Valisi olarak görev yapan kıymetli valimiz ve beraberinde İstanbul İl Emniyet Müdürümüz Sayın Zafer Aktaş, İstanbul İl Jandarma Komutanımız Tümgeneral Yusuf Kenan Topçu ile Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu'nu, Tekirdağ Valimiz Sayın Aziz Yıldırım ile birlikte karşıladık. İlk olarak belediyemizi ziyaret eden heyetle, daha sonra restorasyon çalışmalarının devam ettiği Tarihi Tekirdağ Valilik binasını gezerek değerlendirmelerde bulunduk. Kıymetli valimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz,” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bronkoskopi Nedir?Önceki Haber

Bronkoskopi Nedir?

Gençler İkinci Evlerinde BuluşuyorSonraki Haber

Gençler İkinci Evlerinde Buluşuyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar