Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Baysan Muhtarlarla Yemekte Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Baysan Muhtarlarla Yemekte Buluştu
Abone ol
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 19 Ekim Muhtar Günü nedeniyle düzenlenen yemekte Çorlu'da hizmet veren muhtarlar ile bir araya geldi.
Özgür Köker 2

Kuruluşu 19 Ekim 1829 yılına dayanan Muhtarlık teşkilatının 188. yılında düzenlenen etkinlikler kapsamında 2. Muhtarlar Günü kutlandı. Günün anısına düzenlenen yemeğe Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç, İlçe Nüfus Müdürü Nazlı Çorbacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt, Kemaleddin Avcı ve Oktay Çolpan, Muhtarlar Derneği Başkanı Neşe Benek, muhtarlar ve oda başkanları katıldı.

Düzenlenen Yemekte konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, muhtarlığın siyasetin en önemli kollarından biri olduğunu belirterek, "Demokrasinin ilk adımı olan muhtarlık makamında görev alan siz değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum. Sizler vatandaşlarımız ve devlet arasındaki koordinasyonun sağlanmasında önemli görevler gerçekleştiriyorsunuz. Bu günlere el ele, gönül gönüle vererek geldik. Birlik ve beraberlik içinde yaptığımız çalışmalarda bize verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Baysan'ın ardından Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ta günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirirken, son olarak konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Neşe Benek, “Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ülkesini vatanını çok sevmek demek, vazifesini en iyi yapmak demektir’ sözü ile hareket edip, görevimizi kutsal bilip manevi bir haz alarak işimizi severek yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için çalışmalarımızı 7 gün 24 saat sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Neşe Benek; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a günün anısına hediye takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şampiyondan Çorlu Belediyesine ZiyaretÖnceki Haber

Şampiyondan Çorlu Belediyesine Ziyaret

Süleymanpaşa’daki Çalışmalar İncelendiSonraki Haber

Süleymanpaşa’daki Çalışmalar İncelendi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar