Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Adayı Umut Güngör Seçime Saatler Kala Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Adayı Umut Güngör Seçime Saatler Kala Açıkladı
Abone ol
18 Eylül 2021 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Çorlu Kent Konseyi seçimlerinde aday olan Umut Güngör adaylığı hakkında yazılı açıklama yaparak “Çorlu İçin Birleştirici Güç” olacak projeleri olduğunu söyledi.
Özgür Köker 2

Evli ve 2 kız çocuğu babası aynı zamanda Renkli Fuarcılık yönetim kurulu başkanı olan Umut Güngör “hayırlısı ile seçilir ve görev alırsam tüm sivil toplum örgütleri ve temsilcileri ile çalışmaya hazırım. Oluşturacağımız yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Çorlu’nun sorunlarını tespit etmek, çözümler üretmek için komisyonlar kuracağız. Toplumun bütün katmanları da ayrım gözetmeksizin bu komisyonların içerisinde yerini alacaklar. Bu yapıyla da tüm Çorlu halkı ve Konsey olarak Çorlu Kent Konseyini yönetmek istiyoruz. Gönül isterdi ki bu tüm sivil toplum örgütleri bu seçimlerde oy kullanıp, söz sahibi olabilseydi. Üzülerek söylüyorum birçok önemli sivil toplum örgütü bundan dolayı hazirunda yer almamış ve oy kullanmayacaktır. İlk işimizin de bu durumu düzeltip daha çoğunlukta daha hakkaniyetli bir hazirunu Çorlu’ya, Kent Konseyimize kazandırmak olacaktır.

DERNEK, ODA VE MUHTARLIK PROJELERİNİN HAZIR OLDUĞUNU GÖRDÜM

“Bilindiği üzere Çorlu İstanbul ve Avrupa kentlerimiz arasında önemli bir geçiş güzergahına ev sahipliği yapmakta. Bizler bunu değerlendirmek en başında daha fazla turist ve ziyaretçi ile ekonomilerimize ve refahımıza katkı sağlayabilmek adına onlarca projemiz ile hazırız. Avrupa ve ülkemiz düzeyinde daha çok tanınan bir Çorlu olması için var gücümüzle çalışıp tüm projelerimiz ile Çorlu’muzu şahlandırmak üzere yola çıktık. Şimdiden destek veren herkese teşekkür ve şükranlarımı buradan iletmek isterim”

Öncelikle konsey başkanının görevinin “iş buyuran” değil, konseyi motive eden, projeleri destekleyen, konseyi ve proje başkanı adına temsil eden ve duyuran olduğunu bildirmek isterim. Duyuru noktasında malumunuz teknoloji kuşağı beraberinde sosyal medya çağındayız bu süreçte sayfamız yada sayfalarımız ne kadar takipçiye sahip ve bu güne kadar ne kadar etkileşim aldı, biz bunu nasıl daha yukarı taşırız. Kendimizi, geçmişi sorgulayacağız, sorgulamayı bırakmayacağız.

Derneklerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve muhtarlarımızın Çorlu için hayalleri, hazırlıkları, projeleri olduğunu gördüm. Kent Konseyi bu enerjiyi her daim görecek ve bu enerjiye güç katacak bir yapıda olmalıdır. Bu hayal, hazırlık ve projeleri Belediye Başkanlığı, Belediye Meclisi, ilçe-il mülki amirliklerine gerekirse Devletin en zirvesine taşımak Kent Konseyinin asıl görevi olmalıdır. Yazılı başvuru ile takip ile sonuca ulaşana dek sürekli dile getirdiğim üzere proje yapan değil, konsey üyelerinin projelerini hayata geçiren geçirirken de proje sahiplerini bir kenarda bırakmayan bir konsey olunması şarttır.

Sadece hayal, hazırlık ve projeler değil yaşanan sorunlarında taşınması duyurulması ve çözülmesi gerekmektedir. Örneğin bir mahalle muhtarımız parklarında etkinlikler yapmak isterken, diğer mahalle muhtarımız sağlık ocağında ki yetersizlikten şikayetçi olabiliyor. Biz bunları onlar adına dile getirmedikten sonra kendi çabaları ile nereye kadar gidebilirler bu noktada “birleştirici güç” olacağız ve sesimizi duyuracağız, hayallerimizi projelerimizi gerçekleştireceğiz.

Son olarak Kent Konseyi Başkanı olursam her alanda adınıza ve beraber yapacağımız tüm işlere lobi çalışmaları ile silikon vadisini maksimum kullanarak, sosyal medya ve yerel basın ile birlikte hareket ederek her zaman sizlerle olacağımı, ortak başarı için var gücüm ile çabalayacağımı bildirmek isterim. Yapacaklarımızı, yaptıklarımızı başta tüm Çorlu, tüm Trakya ve Türkiye’miz duyuyor, görüyor ve takip ediyor olacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorluspor 1947 İlk Transferini YaptıÖnceki Haber

Çorluspor 1947 İlk Transferini Yaptı

Ergene Velimeşespor Bodrum DeplasmanındaSonraki Haber

Ergene Velimeşespor Bodrum Deplasmanında

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar