Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başarıları Okullarında da Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başarıları Okullarında da Devam Ediyor
Abone ol
Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde sportif faaliyetlerini sürdüren voleybol ve basketbol oyuncularımız, burslu eğitim gördükleri okullarında da başarıdan başarıya koşuyor.
Özgür Köker 2

Grup maçlarını tamamlayarak rakipleri karşısında başarılı sonuçlar elde eden Ün Temel Lisesi Kız Voleybol takımı yarı final maçları sonucunda ilk 8’e girerek Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Öte yandan Benek Koleji Erkek Basketbol takımı oyuncuları Marmara Bölge Şampiyonası'nda elde ettikleri başarıların ardından ilk 10 takım arasına girerek Türkiye Yarı Finallerinde Çorlumuzu başarıyla temsil etti.

Konu hakkında açıklamada bulunan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül, kulüp ve okul arasından yapılan işbirliğinin başarıları da beraberinde getirdiğini belirterek, "Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün voleybol ve basketbol oyuncularını geleceğe hazırlarken eğitimlerine de katkı koymayı hedefledik. Bu kapsamda Ün Temel Lisesi bünyesinde kız voleybol takımımızın oyuncuları ile Benek Koleji bünyesinde erkek basketbol oyuncularımız hem eğitim görüyor hem de sportif faaliyetlerine devam ediyor. Sporcularımız kulüp bünyesinde gösterdikleri başarıları okullarında da sergilediler ve grup maçlarında elde ettikleri başarılı sonuçların ardından Türkiye Finalleri'ne katılmaya hak kazandılar. Sporcularımıza ve projemize destek olan Ün Temel Lisesi ile Benek Koleji'ne ve emeği geçenlere teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Öte yandan takımlarımızın müsabakalarda elde ettikleri sonuçlar ise şöyle;

Voleybol

TED İstanbul Koleji : 3 - Ün Temel Lisesi: 0

Ün Temel Lisesi: 3 - Çanakkale Anadolu Lisesi: 0

Çapraz elemelerde A Grubundan gelen Saint Joseph Fransız Lisesi ile karşılaşan Ün Temel Lisesi müsabakayı 3-1 kazanarak Türkiye Finallerinde mücadele etmeye hak kazandı.

 

Basketbol

Utku Koleji: 39 - Benek Koleji: 81

Benek Koleji: 62 - Çözüm Koleji: 78

Benek Koleji: 69 - Bafra Koleji: 49

Çözüm Koleji: 78 - Benek Koleji: 62

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti ev ev çalışıyorÖnceki Haber

AK Parti ev ev çalışıyor

Çorlu TSO Başkan Adayı Adıgüzeloğlu, “Engin tecrübemizle yola çıktık”Sonraki Haber

Çorlu TSO Başkan Adayı Adıgüzeloğlu, “En...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar