Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Av Sezonu Yeniden Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Av Sezonu Yeniden Başladı
Abone ol
Çorlu Avcılar Derneği Başkanı Mert Yılmaz, 2020 - 2021 Av Sezonun 22 Ağustos 2020 Cumartesi günü yeniden başladığını belirtti.
Özgür Köker 2

22 Ağustos 2020 tarihinde açılan 2020-2021 Av Sezonu ile ilgili olarak bilgiler veren Çorlu Avcılar Derneği Başkanı Mert Yılmaz, Avcılık belgesi ve avcılık pulu olmayan avcıların derneklerine müracaat ederek bu belgeleri almaları ve av esnasında yanlarında bu belgeleri bulundurmaları gerektiği, bu belgeleri yanlarında olmayan avcılara orman korucusu tarafından cezai işlem uygulanacağını belirtti.

Yeni av sezonu ile avcıların bıldırcın ve üveyik avlayabileceklerini belirten Başkan Yılmaz, “22 Ağustos tarihi ile açılan yeni av sezonunda avcılarımız, birinci sınıf av gruplarında bulunan bıldırcın ve üveyik avlayabilecekler. 2020-2021 Av Sezonu ise 1 Mart 2020 tarihinde sona erecek” dedi.

GÜME AVCILIĞI BAŞLADI

Uzun yıllar yasak olan güme avcılığının yeniden başladığını hatırlatan Yılmaz, “2020 yılından itibaren güme avcılığı yapan arkadaşlarımız da şartları yerine getirerek ve evrakları ile beraber Orman Müdürlüğüne başvuruda yaparak avlarına başlayabilirler. Uzun yıllar sonra güme avcılığı yaptığımız girişimler ile yeniden başlayacak” diye konuştu.

AVCILARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Koronavirüs nedeni ile bu sene organizasyon yapamadıklarını belirten Başkan Mert Yılmaz, “Pandemi süresi boyunca tüm avcılarımızdan sosyal mesafelere uymalarını istiyoruz. Derneğimiz sürekli olarak dezenfekte ediliyor. Her ay etkinlik yapıyorduk fakat bu virüs nedeni ile etkinliklerimize ara verdik. Hijyen, temizlik ve mesafe çok önemli. O nedenle avcılarımızdan da bu kurallara uymasını istiyoruz. İnşallah gelecek yıllarda yeniden bir arada olacağız. Önce sağlık diyoruz ve av sezonumuz tüm avcılarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trakya Birlik Merakla Beklenen Fiyatı AçıkladıÖnceki Haber

Trakya Birlik Merakla Beklenen Fiyatı Aç...

Yaşlı Çift Evlerinde Bıçaklanarak ÖldürüldüSonraki Haber

Yaşlı Çift Evlerinde Bıçaklanarak Öldürü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar