Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Atatürk Anıtına Saldıran Baltalı Kadın Serbest

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Çorlu’da meydana gelen olayda elindeki balta ile Atatürk Anıtı’na saldıran kadının polis ekiplerinin ısrarlı takibi sonucu yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Özgür Köker 2

Çorlu’da dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda kimliği tespit edilemeyen bir kadın Atatürk Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı’na balta ile saldırmış, saldırının ardından vatandaşların tepki göstermesi üzerine kaçan kadın polis tarafından aranmaya başlamıştı.

Çorlu’da Omurtak Caddesi Atatürk Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı önüne gelen bir kadın üzerinde taşıdığı baltayı çıkarıp Atatürk heykelinin ayak kısmına vurmaya başlamış, çevrede bulunanların tepki gösterdiği kadın, daha sonra baltayı çarşafının içine gizleyerek alandan uzaklaşmıştı.

Heykelin ayak kısmında hafif hasarın oluştuğu saldırı, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülenmiş, olayın bildirilmesinin ardından bölgeye polis ekipleri sevk edilmişti.

Polis Tüm Kameraları İnceledi Kadını Buldu

Olayın meydana geldiği Atatürk Meydanı’nı gören MOBESE kameraları ile çevredeki iş yerlerine ait güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen polis ekipleri meydandan ayrılan kadının geçmiş olabileceği tüm güzergahları inceledi. Güvenlik kameralarının görüntülerini tek tek inceleyen polis, kadının izini Nusratiye Mahallesi’nde buldu. Çiğdem B. (30) adlı kadın evinde olay anında kullandığı balta ile birlikte gözaltına alındı.

“Atatürk’ü Sevmiyorum”

Çiğdem B.’nin Emniyette alınan ifadesinde psikolojik bozukluğunun olmadığını, kendisinin herhangi bir rahatsızlığının bulunmadığını ve Atatürk’ü sevmediğini söylediği öğrenildi.

Yoğun Güvenlik Önlemleri Alındı

Gözaltına alınan Çiğdem B., Çorlu Emniyeti’ndeki sorgusunun ardından yoğun güvenlik önlemleri altında Çorlu Adliyesine sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı’ndaki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edilen Çiğdem B. Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Atatürk Türk milletinin ortak değeridir”Önceki Haber

“Atatürk Türk milletinin ortak değeridir...

Duvağıyla uğurlandıSonraki Haber

Duvağıyla uğurlandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar