Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

AK Parti’nin adayı Atalay Seçime Doğru Programına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Av. Kerim Atalay, Seçime Doğru Programı’na konuk oldu.
Özgür Köker 2

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili adayı olan Av. Kerim Atalay Bizim Tekirdağ stüdyosuna konuk olarak Seçime Doğru Programı’nın canlı yayınına katıldı.

www.bizimtekirdag.com internet sitesi ile sitenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan Seçime Doğru Programı’na katılan Atalay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorlu’da gerçekleştirdiği mitinge ilişkin değerlendirmelerde bulunarak başladığı programda Çorlu halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen iftar programına da değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ardından Çorlu’da miting düzenleyen bir diğer Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener mitingi konusunda da değerlendirmede bulunarak iki mitingi kıyaslayan Atalay, erken seçim kararı alınmasının ardından yatan sebepleri de sıraladı.

Seçim çalışmları kapsamında Tekirdağ’ın tüm ilçelerini gezdiğini ve vatandaşlarla görüşmeler yaptığını kaydeden Atalay, “Daha önce AK Parti Çorlu ilçe başkanıydım. Çorlu’nun tüm mahallelerini dolaşıyor, vatandaşlarla görüşüyor ve sorunları dinliyordum. Şimdi ise milletvekili adaylığım sebebiyle Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde çalışmalar yapıyorum” dedi.

Seçimler genel seçimler olmasına karşın gittikleri hemen her yerde yerel yönetimlere dair sorunlarla karşılaştıklarını kaydeden Atalay, “Seçimler her ne kadar genel seçimler de olsa insanların istek ve şikayetlerinin yüzde 90’ı yerel yönetimlere dair istek ve taleplerden oluşuyor” diye konuştu.

Atalay bu seçimlerin sonucunu belirleyecek en önemli faktörün ülke güvenliği konusu olduğunu da sözlerine ekledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seçime Doğru’nun konuğu Aygun olduÖnceki Haber

Seçime Doğru’nun konuğu Aygun oldu

Başkan Sarıkurt Mezarlıklarda İncelemelerde BulunduSonraki Haber

Başkan Sarıkurt Mezarlıklarda İncelemele...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar