Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Av. Cem Karaca, “Ergene Devlet Hastanesi’nin uzamasının tek sebebi Rasim Yüksel’dir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ergene İlçe Başkanı Av. Cem Karaca, parti binasında düzenlenen basın toplantısında Ergene’de yapılan ve yapılacak olan devlet yatırımlarına ilişkin bilgiler verdi.
Özgür Köker 2

Ergene’de kendilerine en çok sorulan sorunun devlet hastanesi konusu olduğunu kaydeden Karaca, “En çok sorulan soru bize devlet hastanesi. Ne zaman yapılacak, nereye yapılacak, ne olacak, ne bitecek soruları soruluyor. Tabii, belediye başkanımız da ısrarlar dillerine pelesenk etmiş hastane sözcüğünü, inşallah açılışına da söylemiş olduğumuz yerde belediye başkanımız olarak katılacak. Onun dönemi içerisinde yapıp bitireceğiz” dedi.

Hastanemizin bugüne kadar uzamasının tek bir sebebi vardır diyen AK Parti Ergene İlçe Başkanı Av. Cem Karaca, “Açıkça söylüyorum bir sebebi vardır o da Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’dir. Bunun sebebi ilgili alanda imar değişikliği yapılması lazım. Bu imar değişikliğini malumunuz yapmadı. Biz de imar değişikliği, plan değişikliği ile alakalı bakanlığımıza bakanlığımızı ilgili değişikliği imzaladı. Askı süreci de bu haftalarda bitecek ve ardından Sağlık Bakanlığı’nın ilgili sağlık yatırım daire başkanlığı ile bu süreç nihayete erdirilecek. İnşallah 2019 yılının içerisinde 2020 yılının başında da biz hastanemizle ilgili söylemiş olduğumuz yerde kazmayı vuracağız” diye konuştu.

Karaca açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Belediye başkanımız ısrarla şunu söylüyor. Benimle ilgili iddia var, belediye başkanı başka yer istiyor çünkü oralardan arsa sattırmış, belediye başkanı başka bir yer söylüyor çünkü oralarda belediyeye rant kapısı açacak. Bakın benim böyle bir iddiam yok. Ben hiçbir yerde böyle bir şey demedim. Hastaneyi Rasim Yüksel’in başka bir yere istemesi, ki onun verebileceği bir karar değil, bakanlığın verebileceği bir karar. Tabii ki belediye başkanı olarak fikir beyan edecek. Ancak ben hiçbir zaman Rasim Yüksel şuradan, arsadan rant sağlatmayı amaçlıyor demedim. Diyen varsa, duyan varsa söylesin. Ben böyle bir şey demedim ama yarası varsa ona da bir şey diyemem.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye Şampiyonluğu Çorlu’nunÖnceki Haber

Türkiye Şampiyonluğu Çorlu’nun

Cam Kumbaraların Sayısı ÇoğaltılıyorSonraki Haber

Cam Kumbaraların Sayısı Çoğaltılıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar