Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

3Gen Holding Elazığspor 1 – 0 Ergene Velimeşespor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
3Gen Holding Elazığspor 1 – 0 Ergene Velimeşespor
Abone ol
Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor 20. Hafta maçında deplasmanda 3 Gen Elazığspor ile karşı karşıya geldi. Müsabaka ev sahibi takımın 1 – 0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Özgür Köker 2

18 Şubat 2024 Pazar günü Elazığ Stadyumu’nda oynanan ve saat 14.00’de başlayan müsabakada Antalya bölgesi hakemlerinden Hakan Yurtseven düdük çalarken yardımcılıklarını ise Konya bölgesinden Nihat Ökten ile Burdur bölgesinden Mehmet Sonay yaptı. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Antalya bölgesinden Mustafa Bayındır görev aldı.

İlk yarısı karşılıklı ataklar ve ota alan mücadelesi şeklinde geçen maç golsüz eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmanın 57. Dakikasında savunma arkasına ev sahibi takımda hareketlenen Bahattin Köse, Ergene Velimeşespor savunma oyuncusu İbrahim Hırçın’ı maçın orta hakemi Hakan Yurtseven ile ikinci yardımcı hakem Mehmet Sonay’ın önünde bariz biçimde eliyle ittirerek yere düşürdü ve topu alarak kaleci Boğaçhan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi.

Kalan bölümlerde Ergene Velimeşespor’un Mertcan Akkaya’nın sert ve düzgün vuruşunda bir topunun direkten döndüğü maçta mavi beyazlılar yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremeyince sahadan 1 – 0’lık mağlubiyetle puansız ayrıldı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan müsabakayı ev sahibi ise ev Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor 1 – 0’lık skorla kazanmıştı.

Bu maçın ardından Ergene Velimeşespor 18 maç sonunda 20 puanda kalarak 15 takımlı grubun 11. sırasında yer alırken Elazığ temsilcisi de 19 maç sonunda 35 puana ulaşarak 6. sırada yer aldı.
Ergene Velimeşespor 21. hafta maçında 25 Şubat 2024 Pazar günü Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda İzmir temsilcisi Karşıyaka takımını konuk edecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cüneyt Yüksel: Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm Haritasını ÇiziyoruzÖnceki Haber

Cüneyt Yüksel: Tekirdağ’ın Değişim, Geli...

Sağlık Çalışanları Hakan Sunal'a Destek VerdiSonraki Haber

Sağlık Çalışanları Hakan Sunal'a Destek...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar