Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

3 Mahallede Daha Gönül Sofraları Doldu Taştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
3 Mahallede Daha Gönül Sofraları Doldu Taştı
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesi Tarafından Ramazan Ayı Boyunca Organize Edilen Gönül Sofraları Mahalle İftarları Üç Mahalle İle Devam Etti. Cumhuriyet, Hürriyet Ve Ortacami Mahallelerinde Toplamda 10 Binden Fazla Vatandaş Birlikte Oruç Açarak Ramazan Ayının Manevi Atmosferini Sonuna Kadar Yaşadı.
Özgür Köker 2

PAŞA SAHİLİNDE İFTAR KEYFİ

31 Mart Cuma Günü Süleymanpaşa’nın Yen Mahallelerinden Biri Olan Cumhuriyet Mahallesi’nde, Süleymanpaşa Belediyesinin Prestij Projelerinden Biri Olan Paşa Sahili’nde Gerçekleşen İftar Programına Binlerce Mahalle Sakini İştirak Etti. İlahi Konseri İle Başlayıp İftar Duası İle Devam Eden Organizasyonda Hep Birlikte Oruç Açan Süleymanpaşalılar, Birlik Ve Beraberlik Duygularını Had Safhada Yaşarken, Paşa Sahili’nin Doyumsuz Deniz Manzarası Eşliğinde İftar Yapmanın Keyfini De Tattılar. Başkan Yüksel, İftarın Ardından Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Uzunlar Ve Gökhan Saygı İle Birlikte Başkan Yardımcısı Sabri Çınar’ın Doğum Gününü Sahnede Pasta Keserek Kutladı.

HÜRRİYET MAHALLESİ GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU

1 Nisan Cumartesi Günü Hürriyet Mahallesi’nde Kurulan Gönül Sofrası Da Binleri Bir Araya Getirdi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in Ev Sahipliğinde Gerçekleşen İftar Organizasyonuna Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel De Eşlik Etti. 3 Binden Fazla Süleymanpaşalıyı Misafir Eden Gönül Sofrası, Her Yıl Olduğu Gibi Ramazan Geleneklerinin Yaşanmasına Sahne Oldu. İlahi Konserlerinin Yanı Sıra Karagöz Ve Hacivat Gösterisi İle Ramazan Şerbeti, Osmanlı Macunu Ve Pamuk Şeker İkramları, Yediden Yetmişe Herkesi Sevindirdi.

ORTACAMİ MAHALLESİ İFTARINA BÜYÜK İLGİ

2 Nisan Pazar Günü Ortacami Mahallesi’ne Misafir Olan Gönül Sofrası Yine Büyük İlgi Gördü. Yağmur Olasılığına Karşın Dev Çadırların Da Kurulduğu İftar Organizasyonunda Masalar Dolup Taştı. Ortacami Mahallesi Gönül Sofrasında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler Ve İftara Sponsor Olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Münür Karaevli İştirak Etti. İftar Duasını Eski Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen Yaparken, İftarın Ardından Çocuklar İçin Karagöz Ve Hacivat Gösterisi İle İkramlar Gerçekleştirildi.

Gönül Sofraları Mahalle İftarları, 3 Nisan Pazartesi Bahçelievler, 4 Nisan Salı Ertuğrul, 5 Nisan Çarşamba Gündüzlü, 6 Nisan Perşembe Karadeniz Ve 7 Nisan Cuma Vatan Mahalleleri İle Devam Edecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı AçıklandıÖnceki Haber

Çorlu Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eyl...

Şanlı Tarihini Sahneye Taşı Liselerarası Tiyatro Yarışması SonuçlandıSonraki Haber

Şanlı Tarihini Sahneye Taşı Liselerarası...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar