Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

2018’de ilk kez

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2018’de ilk kez
Abone ol
Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor sahasında konuk ettiği şampiyonluk adayı Diyarbekirspor takımını uzatma anlarında penaltıdan kaydettiği golle 2 -1 mağlup ederek puansız gönderdi. Velimeşespor bu sonuçla 2018 yılındaki resmi maçlarda ilk kez kazandı.
Özgür Köker 2

Yakup Özhan, Fahri Dere, Mehmet Saldıraner hakem üçlüsünün görev aldığı karşılaşmada Ergene Velimeşespor’un gollerini maçın henüz 6. dakikasında kazanılan serbest vuruşta topu doğrudan kaleye göndererek filelerle buluşturan kaptan Emre Karadağ ile 90+3. dakikada oyuna sonradan giren Caner’in düşürülmesi sonucu kazanılan penaltı vuruşunda topun başına gelen İbrahim Fatih Dilek kaydetti. Konuk Diyarbekirspor’un golü ise 45+3. Dakikada Mustafa Aydoğdu’nun kafa vuruşundan geldi.

 

Egene Velimeşespor bu sonuçla ilk yarının son maçı olan ve 17 Aralık 2017 tarihinde Lüleburgaz’da oynanan ve 2 – 0 kazandığı Kayseri Erciyesspor maçının ardından 5. Maçta galibiyete ulaşırken 2018 yılının ilk galibiyetini de almış oldu.

 

90+ bu kez Velimeşe attı

 

Daha önce maçların uzatma anlarında yediği gollerle puanlar kaybeden Ergene Velimeşespor bu kez uzatma anlarında gelen penaltı golüyle 3 puana uzanan taraf oldu.

 

Daha önce Türkiye kupasında Hatayspor’a son dakika golüyle yenilen ve kupadan elenen Ergene Velimeşespor ligin ilk yarısında Diyarbakır deplasmanında oynanan maçta 1 – 0 önde olmasına rağmen uzatma anlarında kalesinde gol görerek 2 puan, Turgutluspor ile Lüleburgaz’da oynadığı maçta 1 – 0 mağlup olarak 1 puan, Yeşil Bursa deplasmanında da uzatma anlarına 2 – 1 önde girmesine karşın kalesinde gol görerek 2 olmak üzere uzatma anlarında yediği gollerle 5 puan yitirmişti.

22 maç sonunda 22 puana ulaşan ve küme düşme hattından bir nebze de olsa uzaklaşarak rahat bir nefes alan Ergene Velimeşespor 18 takımlı grubun 12. sırasında yer aldı. Ergene Velimeşespor gelecek hafta deplasmanda Turgutluspor takımı ile karşı karşıya gelecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atletizm il birinciliği müsabakaları Çorlu’da yapıldıÖnceki Haber

Atletizm il birinciliği müsabakaları Çor...

Sevgililer Günü’nde 18 Çiftin Nikahı KıyıldıSonraki Haber

Sevgililer Günü’nde 18 Çiftin Nikahı Kıy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar