© Bizim Tekirdağ 2021

Vega Hospital Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Özel Çorlu Vega Hospital Yönetimi, ilçede görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya gelerek ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Özel Çorlu Vega Hospital Yönetimi Çorlu’da görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya gelerek ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Basının baskı altında olmaması ve sınırsız özgür olması gerektiğini vurgulayan Özel Çorlu Vega Hospital Müdürü Yavuz Çınkıt, “ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle sizlerle beraber olmak istedik. Aramızda olan, olamayan tüm basın mensubu arkadaşlarımızın günü kutluyorum. Davetimizi kırmayıp bizleri onurlandırdığınız için yönetim kurulu başkanımız Ferit Sağ ve tüm hastane personeli adına sizlere teşekkür ediyorum. Biz Vega Hospital olarak bölgede butik hastane olarak hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bunda da amacımız samimi hizmet vermektir. Bizim bütün hedefimiz bu. Özellikle sağlık sektörü çok soluklu bir sektör. Yolumuz uzun, işimiz zor. Bu zorlukları siz basın mensuplarının destekleri ile aşacağımıza inanıyorum. Bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz.”dedi. Özel Çorlu Vega Hospital Başhekimi Dr. Çetin Üçeçam da basın mensuplarının günü kutlayarak, davetlerine katılım sağladıkları için teşekkür etti.

Gerçekleşen programın sonunda basın mensupları da kendilerini unutmayan Özel Çorlu Vega Hospital yönetimine teşekkür etti. Programda, Hemşirelik Hizmetleri Yöneticisi Meral Kurt, Kurumsal İletişim Yöneticisi Esin Kapısız ve Satınalma Yöneticisi Aslı Alpak da yer aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER