© Bizim Tekirdağ 2021

Ergene Velimeşespor Erbaaspor Maçına Hazır

Tekirdağ’ı ve Ergene’yi profesyonel ligde temsil eden tek takım olan Ergene Velimeşespor ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayarak Erbaaspor maçını beklemeye başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 1.Grup’ta bulunan Ergene Velimeşespor Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını tamamladı. Antalya’da güzel bir kamp dönemi geçiren Ergene Velimeşespor oynamış olduğu 4 hazırlık maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ergene Velimeşespor oynamış olduğu hazırlık maçlarında Anadolu Bağcılar ve Bayrampaşaspor’u 3 – 1 mağlup ederken, Fatsa Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.  Velimeşe temsilcisi Etimesgut Belediyespor’a ise 3-0 mağlup oldu.

Ergene Velimşespor transfer sezonunda kadrosuna TFF. 2.Lig Kırmızı grup takımlarından Tokatspor forması giyen 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Emin Soğuk’u katarken, Gökdeniz Varol, Berat Eyüboğlu, Ogün Çebi ve Ceyhun Elmas ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

20 Ocak Pazar günü saat 13.30’da Ergene Velimeşe Stadyumu’nda Erbaaspor takımını konuk edecek olan Ergene Velimeşespor ligin ilk yarısında olduğu gibi bu müsabakayı da kazanmak istiyor. Ergene Velimeşespor ligde 26 puanla 6. sırada bulunurken Erbaaspor ise 11 puanla 16. sırada bulunuyor. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER