© Bizim Tekirdağ 2021

Beren Bebek Çocuk Akademisi İlk Mezunlarını Verdi

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisinde yılsonu gösterisi, sergi ve başarı belgesi töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de katıldı.

Ergene Belediyesinin yapmış olduğu en büyük projelerden biri olan Beren Bebek Çocuk Akademisi bu sene ilk mezunlarını verdi. Ergene’de 25-65 aylık çocuklara eğitim veren Beren Bebek Çocuk Akademisinde yılsonu gösterisi, sergi ve başarı belgesi töreni düzenlendi. Törene Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Ayça Albayraktar, Mehmet Cebeci, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Ergene İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, Dernek Başkanları, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra törende konuşma yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz, içinde 60 öğrenci ve 4 öğretmeni bulunan Beren Bebek Çocuk Akademimiz bugün ilk mezunlarını veriyor. Eğitim yuvamızda çocuklarımıza hem annelik, hem öğretmenlik hem de belediyecilik yapan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Herkesin bildiği gibi Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz 11 İlçeye 11 okul yapmıştı bizde bu bağlamda Beren Bebek Çocuk Akademimizi Ergenemize kazandırarak eğitime katkıda bulunduk ve önümüzde ki dönemlerde de bulunmaya devam edeceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bu sene yine eğitim alanında 11 ilçeye 11 kreş yapacak ve ilk kreş Ergene İlçesi Ulaş Mahallemizde başlayacak” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in konuşmasının ardından öğrenciler hazırlamış olduğu yılsonu gösterilerini sunarak, başarı belgelerini aldılar. Bunun yanı sıra ayrıca misafirler törenin ardından öğrencilerin yıl içinde yapmış olduğu sergiyi gezerek yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirttiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER